XPG REACTOR ANAKART UYUMU

Bars

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar benim qlacagım ana kart x570 8+4 pin cpu güç girişi var alacagım güç kayangında eps 8 pin direk yok ama 2 adet 4+4 eps güc girişi var bende bu 4+4 ten 1'ini 8pin olarak diger 4+4 olanıda sadece 4 olanı baglasam olur mu çok teşekkür ederim şimdiden

Başka şekilde kullanamazsın zaten.

Arkadaşlar benim qlacagım ana kart x570 8+4 pin cpu güç girişi var alacagım güç kayangında eps 8 pin direk yok ama 2 adet 4+4 eps güc girişi var bende bu 4+4 ten 1'ini 8pin olarak diger 4+4 olanıda sadece 4 olanı baglasam olur mu çok teşekkür ederim şimdiden
Bndede x570 anakart var. Bnde core reactor 750w gold olanı almayı düşnyrm. Dediğin gibi olacak sıkıntı olmaz.

Bndede x570 anakart var. Bnde core reactor 750w gold olanı almayı düşnyrm. Dediğin gibi olacak sıkıntı olmaz.
İçime su serptiniz çünkü normalde direk 8 pin olarak olan giriş bunda 2 adet 4+4 olarak var çok sağolun cidden

İçime su serptiniz çünkü normalde direk 8 pin olarak olan giriş bunda 2 adet 4+4 olarak var çok sağolun cidden
Hocam onun mantığı o zaten birleştirip ayırabiliuorsunuz o yüzden 4+4yazar. Şuan en ucuz adeksstore kendi sitesinde 899tl. Siz aldınızmı

Hocam onun mantığı o zaten birleştirip ayırabiliuorsunuz o yüzden 4+4yazar. Şuan en ucuz adeksstore kendi sitesinde 899tl. Siz aldınızmı
Yok alacam pc topluyorum daha allah izin verirse bu ay icinde toplayacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart asus tuf x570 plus ya 8+4 pin girişi var onun icin sordum demek oluyormuş tekrardan çok teşekkür ederim.

aynısını bugün sipariş verdim 899+8 tl kargo 907 tl ye geldi

aynısını bugün sipariş verdim 899+8 TL kargo 907 TL ye geldi
Icinden 2 adet 4+4 çıktı mı cpu güç girişi bide anakartın x570 mi ? Şimdiden teşekkürler

K
aynısını bugün sipariş verdim 899+8 TL kargo 907 TL ye geldi
Icinden 2 adet 4+4 cpu güç girişi çıktı mı x570 mi anakartınız şimdiden teşekkürler

Icinden 2 adet 4+4 çıktı mı cpu güç girişi bide anakartın x570 mi ? Şimdiden teşekkürler

K
Icinden 2 adet 4+4 cpu güç girişi çıktı mı x570 mi anakartınız şimdiden teşekkürler
[/QU anakartım tuf plus x570 yeni bugün sipariş verdim elime daha ulaşmadı ama 2 adet 4+4 cpu güç girişi var kendi sitesindede yazıyor zaten

Teşekkürler vende x570 ve bu guc kaynagindan alicamda cpu girisi 8+4 istiyor ondan sordum 4+4 2 adet oluyormuş sanırım

Geri