Yardım RGB mousepad önerisi!!

Shiwa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
arkadaşlar rgb mouseped arıyorum ekipmanlarımda hiç birinde yok neredeyse bir yerden o isteğimi kırmak istiyorum güzel önerileriniz varmıdır fiyat net bir şekilde söyleyemem attiklsrinixi göre 500 üstü olmassa güzel olur

arkadaşlar rgb mouseped arıyorum ekipmanlarımda hiç birinde yok neredeyse bir yerden o isteğimi kırmak istiyorum güzel önerileriniz varmıdır
Şurada ne dediği anlamadım ama şuna bakabilirsin:
SteelSeries Qck Prism Cloth XL

Normalde bunun 2XL-3XL modelleri falan var da onlar hem bütçeni aşıyor hem de o kadar büyüğü kullanmana gerek olacağını sanmıyorum.

Uh ve pahalıymış fp ürün yokmudur ki
Arkadaşın ve benim Razer-SteelSeries gibi marka önermemizin sebebi büyük ihtimal onları aldıktan sonra 3-4 sene falan kullanacak olman. Bende SteelSeries Qck Edge Large var ve 2-2.5 senesi doldu diye biliyorum. Büyük ihtimal bunu minimum 1-1.5 sene daha kullanacağım.

Gerek olmazda büyüğü hep 500fiyat bandında mi geziyorlar
İstesen 200-300₺'ye de bulursun ama yukarıda dediğim süreler kadar kullanamazsın.

SS QCK Prism öneririm.

Arkadaşın ve benim Razer-SteelSeries gibi marka önermemizin sebebi büyük ihtimal onları aldıktan sonra 3-4 sene falan kullanacak olman. Bende SteelSeries Qck Edge Large var ve 2-2.5 senesi doldu diye biliyorum. Büyük ihtimal bunu minimum 1-1.5 sene daha kullanacağım.

İstesen 200-300₺'ye de bulursun ama yukarıda dediğim süreler kadar kullanamazsın.
Heee anladım

Sadece mouse altı arıyorsan şu andaki fiyatı güzel.
Klavye mouse olursa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/eapbj00buu

Şuna bi bak trendyol xrades rgb mouse ped.
Fiyatı uygun gibi

Klavye mouse olursa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı uygun gibi
Şuan kendim kullanıyorum kaliteli baya öneririm.Leke tutmuyor yemek falan döktüm birkaç kere ışıklarına su döküldü herhangi bir sorunu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri