Uh ve pahalıymış fp ürün yokmudur kihttps://www.itopya.com/razer-goliat...rrzRn5m6DLzFpX0MuyM9AJjdi0QXUnAhoC5dQQAvD_BwE bütçenizi biraz aşıyor ama çok beğendiğim bi ürün
Şurada ne dediği anlamadım ama şuna bakabilirsin:arkadaşlar rgb mouseped arıyorum ekipmanlarımda hiç birinde yok neredeyse bir yerden o isteğimi kırmak istiyorum güzel önerileriniz varmıdır
Gerek olmazda büyüğü hep 500fiyat bandında mi geziyorlarŞurada ne dediği anlamadım ama şuna bakabilirsin:
SteelSeries Qck Prism Cloth XL
Normalde bunun 2XL-3XL modelleri falan var da onlar hem bütçeni aşıyor hem de o kadar büyüğü kullanmana gerek olacağını sanmıyorum.
Arkadaşın ve benim Razer-SteelSeries gibi marka önermemizin sebebi büyük ihtimal onları aldıktan sonra 3-4 sene falan kullanacak olman. Bende SteelSeries Qck Edge Large var ve 2-2.5 senesi doldu diye biliyorum. Büyük ihtimal bunu minimum 1-1.5 sene daha kullanacağım.Uh ve pahalıymış fp ürün yokmudur ki
İstesen 200-300₺'ye de bulursun ama yukarıda dediğim süreler kadar kullanamazsın.Gerek olmazda büyüğü hep 500fiyat bandında mi geziyorlar
Heee anladımArkadaşın ve benim Razer-SteelSeries gibi marka önermemizin sebebi büyük ihtimal onları aldıktan sonra 3-4 sene falan kullanacak olman. Bende SteelSeries Qck Edge Large var ve 2-2.5 senesi doldu diye biliyorum. Büyük ihtimal bunu minimum 1-1.5 sene daha kullanacağım.
İstesen 200-300₺'ye de bulursun ama yukarıda dediğim süreler kadar kullanamazsın.
Klavye mouse olursa daha iyi olurSadece mouse altı arıyorsan şu andaki fiyatı güzel.
![]()
SteelSeries Qck Prism Cloth Medium Oyuncu Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Qck Prism Cloth Medium Oyuncu Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck Prism Cloth Medium Oyuncu Mouse Pad özelliklerini incele, 829,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı uygun gibi
Klavye mouse olursa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı uygun gibi