4800TL donanım önerisi

ardaaaq

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,193
Bu sabah elime para geçti bende donanımlarımı yenilemek istiyorum. Dün hp omen almaya karar vermiştim ancak bu parayla daha iyilerini alabilceğim için vazgeçtim. Şunları almayı düşünüyorum daha iyi önerileriniz varsa belirseniz sevinirim.

Kulaklık muazzam şahsen piyasadaki favorim fare konusunda pek bir fikrim yok klavye içinse başka seçeneklere de bir göz gezdirmenizi öneririm

Bu sabah elime para geçti bende donanımlarımı yenilemek istiyorum. Dün hp omen almaya karar vermiştim ancak bu parayla daha iyilerini alabilceğim için vazgeçtim. Şunları almayı düşünüyorum daha iyi önerileriniz varsa belirseniz sevinirim.

klavye tercihi güzel kulaklığıda ben araştırıyorum ama kablolu mouse için 1500tl çok fazla

klavye tercihi güzel kulaklığıda ben araştırıyorum ama kablolu mouse için 1500tl çok fazla
Mouse konusunda katılıyorum ama birçok kişi dünyanın en iyi mouse olduğunu söylüyor. Kablosu yok gibi diyorlar. Şu nasıldır

Mouse konusunda katılıyorum ama birçok kişi dünyanın en iyi mouse olduğunu söylüyor. Kablosu yok gibi diyorlar. Şu nasıldır

kullanmadığım için net bişey söylemiyeceğim ama herkes dünaynın en iyisi diyorsa bi değerlendir
buda fiyatına nazaran alınabilcek bişey gibi

harika bi mouse almanızı öneririm en iyi mouseleri tokatlıyor onun dışında klavye switchleri güzel digerl özelliklerini blimiyoırum kulaklık da kötü degil

harika bi mouse almanızı öneririm en iyi mouseleri tokatlıyor onun dışında klavye switchleri güzel digerl özelliklerini blimiyoırum kulaklık da kötü degil
Hangi fareden bahsettiniz. endgame'mi ninjutso katana mı

MousePad bana mı gereksiz pahalı geldi, yoksa çağ dışı mı kaldım.

bu klavyeyi al bro efsane
100m tık ömrü var

bu mouseler katanın yanındang eçmez
Stok yok şimdi gelince 350-400'lere düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde çok hoşuma gidiyor ama yurt dışından geliyor vergiden dolayı korkuyorum biraz.
banggood dav arsa ordan al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,506
Üyeler
189,853
Son üye
HISATO
Geri