Martı sürüyorum ama bakiyem azalmıyor

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
O kadar sürdüm ettim 26 tl olan bakiyr azalmadı ve hala tekrar tekrar martı biniyorum azalmıyor bakiye hala aynı sizce bir süre sonra yenilrnir de yüzlerce borca sokar mı

O kadar sürdüm ettim 26 TL olan bakiyr azalmadı ve hala tekrar tekrar martı biniyorum azalmıyor bakiye hala aynı sizce bir süre sonra yenilrnir de yüzlerce borca sokar mı
uygulamanın hatası hocam ama siz yine martıya bildirin sorun olmasın fatura falan keserken sorunolur belki

uygulamanın hatası hocam ama siz yine martıya bildirin sorun olmasın fatura falan keserken sorunolur belki
Şu kadar ödedin diyor bakıyorum bakiyeye hâlâ aynı ,34 tl tuttu sürüşüm ama baiyr hala 26 tl duruyor sizce binsem sorun olur mu ileride bunu anlayıp borç yazarlar mı

Şu kadar ödedin diyor bakıyorum bakiyeye hâlâ aynı ,34 TL tuttu sürüşüm ama baiyr hala 26 TL duruyor sizce binsem sorun olur mu ileride bunu anlayıp borç yazarlar mı
lan durdur cabuk ehsaba para yğkle sürüşü bitir 220 lira ödedim bitmiyor diyte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar sürdüm ettim 26 TL olan bakiyr azalmadı ve hala tekrar tekrar martı biniyorum azalmıyor bakiye hala aynı sizce bir süre sonra yenilrnir de yüzlerce borca sokar mı
kardes cabuk martı hesabuına kac lira diyorsa o kadar yükle bende 10 tl vardı hesapta 11 oldu baktım martı kapanmadı sürdüm 3-4 saat 220 lira geldi asmopqwdösaçasdğ

lan durdur cabuk ehsaba para yğkle sürüşü bitir 220 lira ödedim bitmiyor diyte

kardes cabuk martı hesabuına kac lira diyorsa o kadar yükle bende 10 TL vardı hesapta 11 oldu baktım martı kapanmadı sürdüm 3-4 saat 220 lira geldi asmopqwdösaçasdğ
Ben bitirdim ama

Ben bitirdim ama
Sürüşü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye