Zincir markette çalışmak kadar daraltıcı bir şey yok başka fırsatların varsa onlara bak çekilmezArkadaşlar merhaba gittim konuştum ve yarın haber vericem dedim düşünmem lazım dediö adamda gel alırız dedi daha önce çalışıtınız mı nasıldı yorucumuydu zor muydu
Ne kadar maaş veriyor ve kaç yaşındasın?maaşı için hocam bu yılı çıkartıp bırakacağım
18 yaşına yeni girdim şuanda 6.2k ve zam geleceği zaman 8k civarı olacak dedi yani tahmin tabi bu ama en az 7k olur diye düşünüyorum ve yol param da yok 5dk lık yol evden işyeriNe kadar maaş veriyor ve kaç yaşındasın?
Asgari ücret vermeleri lazım. Sanmam bu kadar vereceklerini. Arkadaşım çalışıyor oradan biliyorum.18 yaşına yeni girdim şuanda 6.2k ve zam geleceği zaman 8k civarı olacak dedi yani tahmin tabi bu ama en az 7k olur diye düşünüyorum ve yol param da yok 5dk lık yol evden işyeri
şuan 6200 veriyorlar hocam .d kurumsal bir yer maaş konusunda nasıl yalan atsın ve asgari ücrete zam geleceği zaman bimde yapacaktır dedi ki mantıklı olanı buAsgari ücret vermeleri lazım. Sanmam bu kadar vereceklerini. Arkadaşım çalışıyor oradan biliyorum.
6K civarı veriyordu en son zincir marketler. Asgari vermiyorlar bu aralar.Asgari ücret vermeleri lazım. Sanmam bu kadar vereceklerini. Arkadaşım çalışıyor oradan biliyorum.
Mantıklı olan zam gelmesidir ama yine de 6K ücret hala asgari ücretin üstünde kalacağı için zam yapmama hakkına sahipler.aynen öyle hocam şok asgari falan veriyor ama bim fazla veriyor sizce asgariye zam gelirse bime de gelir mi
Bim genel müdürlüğünde stajyerlik yaptımArkadaşlar merhaba gittim konuştum ve yarın haber vericem dedim düşünmem lazım dediö adamda gel alırız dedi daha önce çalışıtınız mı nasıldı yorucumuydu zor muydu