Daha önce hiç BİM de çalıştınız mı?

Wocix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Arkadaşlar merhaba gittim konuştum ve yarın haber vericem dedim düşünmem lazım dediö adamda gel alırız dedi daha önce çalışıtınız mı nasıldı yorucumuydu zor muydu

Arkadaşlar merhaba gittim konuştum ve yarın haber vericem dedim düşünmem lazım dediö adamda gel alırız dedi daha önce çalışıtınız mı nasıldı yorucumuydu zor muydu
Zincir markette çalışmak kadar daraltıcı bir şey yok başka fırsatların varsa onlara bak çekilmez

Ne kadar maaş veriyor ve kaç yaşındasın?
18 yaşına yeni girdim şuanda 6.2k ve zam geleceği zaman 8k civarı olacak dedi yani tahmin tabi bu ama en az 7k olur diye düşünüyorum ve yol param da yok 5dk lık yol evden işyeri

18 yaşına yeni girdim şuanda 6.2k ve zam geleceği zaman 8k civarı olacak dedi yani tahmin tabi bu ama en az 7k olur diye düşünüyorum ve yol param da yok 5dk lık yol evden işyeri
Asgari ücret vermeleri lazım. Sanmam bu kadar vereceklerini. Arkadaşım çalışıyor oradan biliyorum.

Asgari ücret vermeleri lazım. Sanmam bu kadar vereceklerini. Arkadaşım çalışıyor oradan biliyorum.
şuan 6200 veriyorlar hocam .d kurumsal bir yer maaş konusunda nasıl yalan atsın ve asgari ücrete zam geleceği zaman bimde yapacaktır dedi ki mantıklı olanı bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en kötü 7000 olacağını düşünüyorum ki bugun en ucuz emekli maaşı 3500TL oldu yarın da asgari ücretler açıklanır

Bim genel müdürlüğünde stajyerlik yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri