Starbucks Yüzde 20 civarında zam

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,480

Dünyanın en fazla şubesine sahip ülkeyiz. Diğer ülkelerde az sayıdalar. Kısaca diğer ülkelerde bedava oldukları halde tüketilmiyor.
Popüler kültürün kölesi ülkeyiz. Üzülüyorum.

2019'dan beri adımımı atmamıştım, diğer her şey gibi o da zamlardan nasibini almış. Ekmek bile bazı aileler için lüksken Starbucks'a gelen zam pek umrumda değil. Türkiye'de sıtarbaks kitlesinde azalma olmaz.

2019'dan beri adımımı atmamıştım, diğer her şey gibi o da zamlardan nasibini almış. Ekmek bile bazı aileler için lüksken Starbucks'a gelen zam pek umrumda değil. Türkiye'de sıtarbaks kitlesinde azalma olmaz.
Bu kadar enayi, oraya gidince kendini havalı sanan gençlere sahibiz.

Nasıl bir kafa varsa bir de gidip orada ders çalışıyorlar. O gürültüde neyi çalışacaklar onu da merak ediyorum.

Bu kadar enayi, oraya gidince kendini havalı sanan gençlere sahibiz.

Nasıl bir kafa varsa bir de gidip orada ders çalışıyorlar. O gürültüde neyi çalışacaklar onu da merak ediyorum.
Hepsi değil ben kahveler sevdiğim için gidiyorum dediğin doğru hava atmak için gidenler var maalesef.

Dünyanın en fazla şubesine sahip ülkeyiz. Diğer ülkelerde az sayıdalar. Kısaca diğer ülkelerde bedava oldukları halde tüketilmiyor.
Popüler kültürün kölesi ülkeyiz. Üzülüyorum.
1656614513037.png

Nerede en fazla şubeye sahibiz hani?

Yine gelmiş Starbucks’ı pahalı sananlar. Starbucks şu an gidilebilecek en iyi yerlerden biri, saatlerce otursan kimse rahatsız etmez. Ürün kalitesi de yeterli.

bu adamlar sırf amerikada ermeniler türk bayrağını istemiyor diye kaldıran adamlar bir kuruş kzandırmam bunlara gierim kahve dünyasından içerim.

Geri