LokmanBey
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,059
Hayatımda 1 kere bile gitmediğim yer.![]()
o7 asker görev tamamlandı
Hayatımda 1 kere bile gitmediğim yer.![]()
Kahvesi rezalet, ortamı güzel. Kahve değil de ortam satıyorlar bize. Ben ortam değil tat arıyorum, o yüzden evde french press devamFiyatları uygun bence.
Yok be. Kahvesi iyi bence. Kötü olsaydı hakikaten hak verirdim.Kahvesi rezalet, ortamı güzel. Kahve değil de ortam satıyorlar bize. Ben ortam değil tat arıyorum, o yüzden evde french press devam
İngiltere AB'den çıktı.Avrupada'da birinci değiliz İngiltere var ama neyse.
Ben beğenemiyorum ya, kahvesi değil de berry hibiscus vb. diğer içecekleri daha hoşuma gidiyorYok be. Kahvesi iyi bence. Kötü olsaydı hakikaten hak verirdim.
Berry hibiscus'a geçen ilk defa arkadaşım yüzünden 31 TL verdim. Normalde soğuk içeceğe asla vermem diyordum ama psikolojik olarak iyi olmak için artık anı yaşamaya karar verdim. O yüzden bir şey demedim. Ama evde kendim yapacağım. Kahve ve hibiskus aldım.Ben beğenemiyorum ya, kahvesi değil de berry hibiscus vb. diğer içecekleri daha hoşuma gidiyor
Ekstra özlü cool lime.Ben beğenemiyorum ya, kahvesi değil de berry hibiscus vb. diğer içecekleri daha hoşuma gidiyor
Gloria jeans varsa etrafta mango veya çilek öneririm, kahvesi de güzelBerry hibiscus'a geçen ilk defa arkadaşım yüzünden 31 TL verdim. Normalde soğuk içeceğe asla vermem diyordum ama psikolojik olarak iyi olmak için artık anı yaşamaya karar verdim. O yüzden bir şey demedim. Ama evde kendim yapacağım. Kahve ve hibiskus aldım.
Ekstra özlü cool lime.![]()
AB ile Avrupa'da olması ayrı bir şey. Norveç ve İsviçre gibi ülkelerde AB'de değil ancak Avrupa ülkesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.İngiltere AB'den çıktı.
Orası direkt ada ülkesi.
Buradakilerin evci olmasına şaşırmıyorum zatenKahvesi rezalet, ortamı güzel. Kahve değil de ortam satıyorlar bize. Ben ortam değil tat arıyorum, o yüzden evde french press devam
Evci değilim aslında, yalnız olmayı ve nispeten sessiz ortamlarda olmayı daha çok severim. Kütüphanelerdeki kimsenin gitmediği köşelerin müdavimiyimBuradakilerin evci olmasına şaşırmıyorum zaten![]()