Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Geçen sene canlı dersler yüzünden gitti gözlerim :/Benim göz bozuk -20 fps alıyorum galiba diğer insanlara göre![]()
Geçen sene canlı dersler yüzünden gitti gözlerim :/Benim göz bozuk -20 fps alıyorum galiba diğer insanlara göre![]()
Mantıklı değil o zaman 120hz ve 60 hz arasındaki farklı nasıl anlayabiliyoruz?gözlerimiz 60fps görüyor diye biliyorum
edit: biraz bakınınca böyle bir şey buldum Normal şartlar altında, sıradan görüntüleri 18-25 fps civarında görürüz.
30fpsDostlar evde aynaya baktım ve hayatı kaç fps yaşıyoz acaba diye düşünüdüm sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Bir gün 1200hz monitör yapılır ve insanlar aradaki farkı anlamaz800hz
Bu soru üzerine şöyle bir şey okudum tavsiye ederim. Bu arada soru için teşekkürler garip bir soru ama güzel bir bilgi.Dostlar evde aynaya baktım ve hayatı kaç fps yaşıyoz acaba diye düşünüdüm sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
darboğaz oluyo hocam o zamanlarda çözünürlüğü 2k ya alınUzun süre yattıktan sonra kalkınca benim oyun direkt çöküyor
ekran kartın ne30fps görüyorum ben
normal değil hocam işlemci ve ekran kartınız nedir acaba?Arada bi fps drop oluyor arkadaşlar, normal midir?