Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

ben birinin referansıyla gırersem nolur.
O kişiye 10 tl gelir sana da 10 tl gelir. Eğer referanssiz girersen gelmiyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala.
https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&label=3ef965ef-eeac-4363-90c3-960bfb65e852
Benimkiyle kayıt olabilirsin.

referans sahibine 10TL hediye verilir

tmm kimseye para kazandırmam yıne her yer reklamcı dolmuş
Ben burada reklam değil bir rehber yazdım. Yardımcı olmak isteyen olursa diye referans linkimi de koydum. Para kazandırmak istemiyorsanız gidip normal şekilde indirip kaydolun.

Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala.

Davet kodum, kullanırsanız sevinirim

tmm kimseye para kazandırmam yıne her yer reklamcı dolmuş

referans sahibine 10TL hediye verilir

Ben burada reklam değil bir rehber yazdım. Yardımcı olmak isteyen olursa diye referans linkimi de koydum. Para kazandırmak istemiyorsanız gidip normal şekilde indirip kaydolun.

kimseye para kazandırmazmış :) 10tl :)

Hocam bir tlyi nerden atıyorsun ben buna zamanında üye olmuştum ama paparadan bi tl atmıyordu , en düşük 10 atıyordu

dostlar bana destek olmak isterseniz buyrun;

Hocam bir tlyi nerden atıyorsun ben buna zamanında üye olmuştum ama paparadan bi TL atmıyordu , en düşük 10 atıyordu
paparadan gönderim yok diye biliyorum, adına ait banka hesabından iban ile atıyorsun

Hocam bir tlyi nerden atıyorsun ben buna zamanında üye olmuştum ama paparadan bi TL atmıyordu , en düşük 10 atıyordu
papara black sanal kart ile atıyorum.

paparadan gönderim yok diye biliyorum, adına ait banka hesabından iban ile atıyorsun
ben şimdiye kadar hep papara sanal kartımla yükledim.

dostlar bana destek olmak isterseniz buyrun;

100 defa attın yeter be.

raporladım senı.

papara black sanal kart ile atıyorum.

ben şimdiye kadar hep papara sanal kartımla yükledim.
Tam olarak nasıl oluyor? yatır kısmında sadece iban bilgileri veriyorlar.

100 defa attın yeter be.

raporladım senı.
100 defa mı attım :D komiksin hocam günde 1 kere atıyorum eski mesajlara git bak :)

Geri