yükledim zaten gelmedi halen1 TL yüklemen gerek.
Hocam kazı kazana basıyorum hiç bişey çıkmıyor bu ekranda kalıyor nasıl kazı kazan yapıyoruz ?para yükleye basın ve banka kartından yükle seçeneğini seçin. Bilgileri doldurun ve yatırmak istediğiniz miktarı girin. 3D secure ile ödeme yaptıktan sonra para hesabınıza yatacak.
iş bankası atmlerinden parayı çekip papara hesabınıza yükleyebilirsinizParayı papara karta çekebiliyor muyum?
hocam günde 1 kere hakkınız var. Para yüklediğinizde oynamanız için bir ekran açılıyor.Hocam kazı kazana basıyorum hiç bişey çıkmıyor bu ekranda kalıyor nasıl kazı kazan yapıyoruz ?
ilk yüklemede 10TL vermesi lazım. Referans koduyla üye olduğunuz için size 10TL gelmiyor. Referans kodu sahibine 10TL hediye gidiyor. Size gelecek 10TL ilk işleminize hediye olarak verilecek 10TL. Yani referans koduyla üye olmasanız dahi ilk işleminize 10TL verilecek. Buna rağmen gelmediyse destek ekibiyle görüşün.yükledim zaten gelmedi halen
Referans kodu ile üye olmadımiş bankası atmlerinden parayı çekip papara hesabınıza yükleyebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam günde 1 kere hakkınız var. Para yüklediğinizde oynamanız için bir ekran açılıyor.
ilk yüklemede 10TL vermesi lazım. Referans koduyla üye olduğunuz için size 10TL gelmiyor. Referans kodu sahibine 10TL hediye gidiyor. Size gelecek 10TL ilk işleminize hediye olarak verilecek 10TL. Yani referans koduyla üye olmasanız dahi ilk işleminize 10TL verilecek. Buna rağmen gelmediyse destek ekibiyle görüşün.
Yan telefondan da kayıt oldum kendi telimdeki davet kodu ileiş bankası atmlerinden parayı çekip papara hesabınıza yükleyebilirsiniz
hocam günde 1 kere hakkınız var. Para yüklediğinizde oynamanız için bir ekran açılıyor.
ilk yüklemede 10TL vermesi lazım. Referans koduyla üye olduğunuz için size 10TL gelmiyor. Referans kodu sahibine 10TL hediye gidiyor. Size gelecek 10TL ilk işleminize hediye olarak verilecek 10TL. Yani referans koduyla üye olmasanız dahi ilk işleminize 10TL verilecek. Buna rağmen gelmediyse destek ekibiyle görüşün.
Şuan atsam kazıyabilir miyim ?iş bankası atmlerinden parayı çekip papara hesabınıza yükleyebilirsiniz
5 te mi kazı kazan yapmam lazım yani? Şuan yapamıyor muyum?her gün 05:00'te yenileniyor.