Bu eve gelen black carddan mı bahsediyorsun? Bende papara sanal kart var ama black yazmıyorpapara black sanal kart ile atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben şimdiye kadar hep papara sanal kartımla yükledim.
Bu eve gelen black carddan mı bahsediyorsun? Bende papara sanal kart var ama black yazmıyorpapara black sanal kart ile atıyorum.
ben şimdiye kadar hep papara sanal kartımla yükledim.
para yükleye basın ve banka kartından yükle seçeneğini seçin. Bilgileri doldurun ve yatırmak istediğiniz miktarı girin. 3D secure ile ödeme yaptıktan sonra para hesabınıza yatacak.Tam olarak nasıl oluyor? yatır kısmında sadece iban bilgileri veriyorlar.
100 defa mı attım komiksin hocam günde 1 kere atıyorum eski mesajlara git bak
Garanti bankası 2.5 lira istiyo göndermek içindostlar bana destek olmak isterseniz buyrun;
paparadan gönderim yok diye biliyorum, adına ait banka hesabından iban ile atıyorsun
evet bende garanti kullanıyorum, eğer papara ile atılıyorsa bende öyle yapacağım ama sadece iban bilgisi veriyor nasıl atılacak anlamadım.Garanti bankası 2.5 lira istiyo göndermek için
papara kart ile yükleyince kesinti olmuyor. Ayrıca kazı kazan sürekli 1TL vermiyor.
Papara ile yatır kesmiyor. Paparan yoksa sanal kart oluşturabilirsin.1 lira atıyoz 1 lira veriyor
bi de 2.5 lira fastdan kesiyor
Bana aynı videoyu attırtma tamam anladıkPapara ile yatır kesmiyor. Paparan yoksa sanal kart oluşturabilirsin.
Sürekli bir lira vermesi sinir bozucu olmaya başladı. Ama beleş sonuçta.
O attığın bir lirayı geri çekebiliyorsun.