Bilgisayar tamiratı

Arda629

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar,bu sene 10. sınıfa geçeceğim ve bölüm seçmem gerekiyor okuduğum okulda web tasarım , telefon tamiratı, elektrik/elektronik bölümleri var.Ben telefon tamiri bölümünü okumak istiyorum ve ilerde hem telefon hem bilgisayar tamiratı yapabileceğim bir dükkan kurmak istiyorum ama aklıma şöyle bir soru takıldı: ileride bilgisayar tamiri yaptığımda telefon tamiri okuduğum için yasal bir sıkıntı çıkarmı? bu konuda bilgili olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.

Merhabalar,bu sene 10. sınıfa geçeceğim ve bölüm seçmem gerekiyor okuduğum okulda web tasarım , telefon tamiratı, elektrik/elektronik bölümleri var.Ben telefon tamiri bölümünü okumak istiyorum ve ilerde hem telefon hem bilgisayar tamiratı yapabileceğim bir dükkan kurmak istiyorum ama aklıma şöyle bir soru takıldı: ileride bilgisayar tamiri yaptığımda telefon tamiri okuduğum için yasal bir sıkıntı çıkarmı? bu konuda bilgili olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.
çıkacağını sanmıyorum

Hiç belgesi olmayanlar bile istediği tamiri yapabiliyor. Sorun olmaz.

Burası Türkiye ne olacağı belli olmaz ama suan hicbir belgesi olmayan bile usta çırak mantığıyla öğrenip tamir yapabiliyor

12. Sınıfın sonunda sana verilen diploma vs. ile dükkan açma hakkı veriliyor. Ama telefon bölümünden aldığınla sadece telefon üzerinemi olur bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,728
Üyeler
190,090
Son üye
ergnygt
Geri