Silindi

Ya şu "Malum Parti" olayı nereden çıktı? Açık açık "AKP kazanır mı?" deyin. Hem "fikir özgürlüğü" yok deyip kıvranıyorsunuz hem de kendi kendinizi kısıtlıyorsunuz. Yapmayın şunu.

Seçimler de kazanabilir. Göçmenlerle kazanacak tabii. Ya da OHAL ilan edip seçimi erteleyecektir.
adminler kapatıyor konuyu o yuzden oyle yaptım.

Hayır, eskiden "koalisyonların anlaşamadığı zamanlar" koalisyon yapan partiler seçim sonucu anlaşmaya varıp koalisyon oluşturdular. Ancak bu aralar başa gelmesi muhtemel olan altılı masa şimdiden anlaşmaşlı görünüyorlar, yani eskisi kadar anlaşmazlıklar olmayacağı için o zamanlardaki gibi sorunlar yaşanacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum işte altılı masanın kazanacağı ne malum yani belki de mevcut hükümetteki parti ile koalisyona gidilecek.

Hayır, eskiden "koalisyonların anlaşamadığı zamanlar" koalisyon yapan partiler seçim sonucu anlaşmaya varıp koalisyon oluşturdular. Ancak bu aralar başa gelmesi muhtemel olan altılı masa şimdiden anlaşmaşlı görünüyorlar, yani eskisi kadar anlaşmazlıklar olmayacağı için o zamanlardaki gibi sorunlar yaşanacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her ne kadar akp'nin başta kalmasını istemesem de böyle olacağını düşünüyorum.
Yani halen yok kazanamazlar diyorlar.
Peki soruyorum bu muhalefet mi kazanmalarına engel olucak.
Ben de istemiyorum ancak bu muhalefetin de başa gelmesini istemiyorum.
AKP başlangıcı CHP ile aynı gözümde.
İkisinin de iktidara gelmeden önceki vaadleri aynı.
Ancak CHP daha şimdiden vaadlerinin ne kadar sağlam uygulanacağını belli ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,403
Üyeler
193,023
Son üye
Talhakdz
Geri