Xiaomi Redmi Note 9 Pro mu almalıyım yoksa Note 10S mi?

ScarpioNK

80+
Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar selam 2 telefon arasında kaldım ve sizlere sormak istiyorum. Note 9 pro ön ve arkası goriila glass 5 iken 10s in önü gorilla glass 3 ve arkası plastik 10s oyüzden çok fazla güven vermiyo açıkcası sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar selam 2 telefon arasında kaldım ve sizlere sormak istiyorum. Note 9 pro ön ve arkası goriila glass 5 iken 10s in önü gorilla glass 3 ve arkası plastik 10s oyüzden çok fazla güven vermiyo açıkcası sizce hangisini almalıyım?
Redmi Note 10S kullanıyorum. Cihaz iyi fakat oyun oynancaksa RN9 Pro daha mantıklı. Ayrıca RN9 Pro'ya Android'i silip ya da dual boot olarak Windows 10/11 kurabiliyorsunuz. RN10s'e ise LK yüzünden anca hypervisorler ile kuruluyor.

Redmi Note 10S kullanıyorum. Cihaz iyi fakat oyun oynancaksa RN9 Pro daha mantıklı. Ayrıca RN9 Pro'ya Android'i silip ya da dual boot olarak Windows 10/11 kurabiliyorsunuz. RN10s'e ise LK yüzünden anca hypervisorler ile kuruluyor.
RN9 45 FPS yalnız windows felan kurmayı düşünmüyorum normal miui ile kullancağım. 10s ise 60 fps verebiliyor pubg mobilede

Xiaomi kullanicisi oldugum halde xiaomi önermiyorum, samsung yada iphone 2. el alın. 2. el s10 alabilirsiniz

Oyun amaçlıysa poco x3 pro daha mantıklı bir de ps2, psp emulator filan kullanacaksan da.
İksisi arasında 10s

PPSSPP için Helio G9X ailesi ve SD 720G bile yeterli gayet ama PS2 konusunda ve oyun konusunda haklısın.
Bende x3 pro var ps2 ve PSP emulatörlerini 60fps oynayabiliyorum. Arada birkaç oyun optimize olmamış oluyor onlar dışında iyi. Fakat sıcak şehirlerde çok ısınıyor. Adana hissedilen 45derece 1 saat cod mobile oynuyorum telefon 44-45 derece oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri