Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Vasatın yağlı kazığı bu olsa gerek
Neden kazık? Bu fiyata daha iyi önerin var mı? Sıfır ürünlerde.Vasatın yağlı kazığı bu olsa gerek
Arkadaşım şu kafadan çıkın.daha iyi bir önerisi yok ama bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.şimdi bütün gtx 1650 sistemler 10 K olsa bu sistem 8 K dan çıksa hala aynı fikirde mi olacaksın.Neden kazık? Bu fiyata daha iyi önerin var mı? Sıfır ürünlerde.
Hocam yorumumu okuma tarzından dolayı bana target atıyorsun da ben bu yorumu yazarken alıcı olarak yazdım.Arkadaşım şu kafadan çıkın.daha iyi bir önerisi yok ama bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.şimdi bütün gtx 1650 sistemler 10 K olsa bu sistem 8 K dan çıksa hala aynı fikirde mi olacaksın.
Arkadaşım şu kafadan çıkın.daha iyi bir önerisi yok ama bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.şimdi bütün gtx 1650 sistemler 10 K olsa bu sistem 8 K dan çıksa hala aynı fikirde mi olacaksın.
adam daha iyi önerinizi sormuş eğer kazıksa? yap önerini bitsin gitsinNeden kazık? Bu fiyata daha iyi önerin var mı? Sıfır ürünlerde.
Tek tek 6500xt toplasak aynı rakama gelir aşağı yukarı.hem daha performanslı olur.adam daha iyi önerinizi sormuş eğer kazıksa? yap önerini bitsin gitsin
Yok buda iyi değil ki zatenNeden kazık? Bu fiyata daha iyi önerin var mı? Sıfır ürünlerde.