500-600bin TL arası araba

ananas_suyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
Arkadaşlar araba alcaz bı araba önerir misiniz? aile arabası içi dolu olsun şuan aklımızda Hyundai bayon veya Skoda Fabia var

Fazla goat kesinlikle öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla goat kesinlikle öneririm.

İçime pek sinmedi ya Mazda iyi marka biliyorum ama yeni nesi araba daha iyi olur babam sıfır hayalî kuruyorda ondan bir kaç yılık arabayı asla kabul etmez

Bayileri gezin belki (sanmıyorum ama) sıfır araba bulursunuz

İçime pek sinmedi ya Mazda iyi marka biliyorum ama yeni nesi araba daha iyi olur babam sıfır hayalî kuruyorda ondan bir kaç yılık arabayı asla kabul etmez
Mazda da 2022 model sıfır zaten? Gidip çöp fransız arabalarına falan bakacaklarına japon alman alsınlar bence

Güncel bir mazda kullanıcısı olarak söylüyorum ÜZMEZ

Toyota yaris veya mazda öneriyorum ben bence bir bakın pişman olmazsınız.

Hyundai ve Skoda Fransız degilki biri alman bir Kore malı ikisde kaliteli marka

Bayileri gezin belki (sanmıyorum ama) sıfır araba bulursunuz
Bugün açık olsaydı gezecektik de değildi o yüzden galerire gittik onlarda 150-200bin koymuş üstüne çok fazla degilmi

Hyundai ve Skoda Fransız degilki biri alman bir Kore malı ikisde kaliteli marka

Bugün açık olsaydı gezecektik de değildi o yüzden galerire gittik onlarda 150-200bin koymuş üstüne çok fazla degilmi
Kötü marka değiller lakin Mazda kalite olarak en az 2 gömlek üstün ikisinden de. Aynı şey Toyota Yaris için de geçerli yaris'e de bakmanızı öneririm.

Hyundai önermiyorum

Mazda da 2022 model sıfır zaten? Gidip çöp fransız arabalarına falan bakacaklarına japon alman alsınlar bence

Güncel bir mazda kullanıcısı olarak söylüyorum ÜZMEZ

Toyota yaris veya mazda öneriyorum ben bence bir bakın pişman olmazsınız.
Çöp fransız mı :D peugeot, citröen gayet güzel bence. 3008, 2008 satış rakamları çok fazla hatta kimsenin şikayet ettiğini görmedim. Citröen c3 şikayetleri vardı bir ara. C5 aircrossta çok sattı çok konforlu araba mesela

Geri