❌İndirim Bitti! 🔥WD Black SN850 PCie 4.0 7000mb/5300mb 1 TB SSD 1865 TL🔥

Laptop için 1 TB SSD arıyorum. Şu an alabileceğim en iyi SSD bu mu?

Okuma hızı falan 7000 MB/sn diyor. Yani Evo'lardan bile 2 kat hızlı mı bu SDD?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyisi var mı?
Hocam daha hızlısına daha fazla para vermek yanlış olur çünkü performans bakımından bir şey hissedemezsiniz.

Okuma hızı falan 7000 MB/sn diyor. Yani Evo'lardan bile 2 kat hızlı mı bu SDD?

Daha iyisi var mı?
Hız olarak hemen hemen hepsi aynı zaten kalite olarak değişir. Onlarda bundan 600 TL fazla o kadar fark vermeye gerek yok.

Açılış hızı o kadar çok fark etmez. Sonradan taşıyamazsın tekrar windows kurman gerekli.

Sipariş almıyorum dostum :)
Peki Windows tekrar kurdurttuğumda içindekiler silinir mi hocam?
Amazonda bilmiyorum dostum. Mobil üzerinden ilk alışverişe 40 TL indirim vardı varsa hala o vardır heralde AMZN40 kodu olması lazım
Hpcam tekrardan merhaba bir kullanıcı 95tl ye soğutucu paylaşmış ssd soğutucusu. Almam gerekiyormu bütçe sıkıntı değil . bu ssd soğutucusuz geliypr çünki (pc yeni topluyorum parçalar ile ilgili bilgim 0)

Peki Windows tekrar kurdurttuğumda içindekiler silinir mi hocam?
Hpcam tekrardan merhaba bir kullanıcı 95tl ye soğutucu paylaşmış ssd soğutucusu. Almam gerekiyormu bütçe sıkıntı değil . bu ssd soğutucusuz geliypr çünki (pc yeni topluyorum parçalar ile ilgili bilgim 0)
Sıfır kurulum yapacaksın zaten. Eski ssd yi bağlamak için başka port varsa onu silmeden bağlarsın içindekileri alırsın.
Soğutucu bence gerek yok ısınırsa alırsın.

1800 e aldim 1722 olmuş iptal edip tekrar mi alsam artan parayada sogutucu alirim

Hız olarak hemen hemen hepsi aynı zaten kalite olarak değişir. Onlarda bundan 600 TL fazla o kadar fark vermeye gerek yok.
Hocam daha hızlısına daha fazla para vermek yanlış olur çünkü performans bakımından bir şey hissedemezsiniz.
Hız olarak aynıysa daha kalitelisine bakmam lazım değil mi?

Mesela buna

Mesela buna
500Mb okuma yazması var bunun. SN850 7000 küsür.

Mesela buna
M.2 olarak Pcie 4.0 olanların çoğu 7000 e 5000 civarı okuma yazma sağlıyor. Attığın sata ssd

Geri