Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Abdullah abi yemek ısmarlarsa şimdi yola çıkarım
Eskiden Linuxcu Nevzat vardı onla şakalasirken çıktı bu. Benim adım değil.Nevzat Olması Lazım
Başka üyelerle buluşmak için buradan haberleşiyor adamHocam burası DADG değil ama neyse![]()
harleyDüşünsene adam bana Harley diyor
askerlere destek mi olucaz ?Şırnak'ta oturan var mı![]()
pov : Buluşma günü mayınları mermileri askerleri geçerek şırnaktan , istanbula kadar gelip etrafta kimseyi göremeyince @Harley Quinn❖ 'in hallerBu konuyu bir iki sene önce açmışlardıda herkes aklıma bu video geldi yazmıştı sıra bende
pov : Buluşma günü mayınları mermileri askerleri geçerek şırnaktan , istanbula kadar gelip etrafta kimseyi göremeyince @Harley Quinn❖ 'in haller![]()
Şırnak'ta oturan varsa geçerken beni Ankara'dan alsın diyecektim.askerlere destek mi olucaz ?![]()
Şırnak'ta napacan?Şırnak'ta oturan varsa geçerken beni Ankara'dan alsın diyecektim.
Knk inanmayacaksın ama 2010 - 2013 yıllarını orda geçirdim. ZorduŞırnak'ta oturan var mı![]()
İlla ki yüz yüze olmasına gerek yok zoomdan bile toplanabilirizBöyle bir şey yapsak olmaz mı misal İstanbul da oturanlar bir bölgede buluşsak birbirimizi daha yakından tanısak belki güzel dostluklar ediniriz nasıl olur