Razer Kraken nasıldır?

Hocam 500 ₺'lik kulaklık arıyorsanız neden 850 ₺'lik kulaklık atıyorsununz ki anlamadım :D. O fiyata düzgün kulaklık ne var bilmiyorum, piyasayı çok takip etmiyorum.
HS50 Pro var hocam alternatif olarak. Ama kraken de güzel. Hatta bir arkadaş hem Arctis 5'i hem de kraken'i kullandığını ve kraken'in daha güzel olduğunu söylemişti.

HS50 Pro var hocam alternatif olarak. Ama kraken de güzel. Hatta bir arkadaş hem Arctis 5'i hem de kraken'i kullandığını ve kraken'in daha güzel olduğunu söylemişti.
Doğrudur. Şu Corsair'in HS serisi kulaklıkları hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası. Kulaklık önerisi yapmıyorum zaten :D.

bende soğutucu jel ve kulak pedleri güzeldir diye kraken düşünüyordum bu iyi oldu bunun üstüne

bende soğutucu jel ve kulak pedleri güzeldir diye kraken düşünüyordum bu iyi oldu bunun üstüne
Ben de Razer Kraken 7.1 V2 kullanıyorum. Bendekinde de soğutucu jel var diye geçiyor ama çok da öyle bir işlevi yok. Pedler çok rahat ama 4 saat taktıktan sonra benim kulağımı ağrıtmaya başlıyor.

müzik konusunda nasıl? pedler rahat olsa yeter ya
Müzik konusunda ve ses kasma konusunda harikalar. Kendi kulağınızın da yeteneği varsa çok ama çok iyi kulaklık. Tek sorunu Synapse 3 desteği yok onun yerine Synapse 2 var. Bulması zor, eski ve pahalı. Gerek yok yani, ikinci el bulursanız bilemem.

Müzik konusunda ve ses kasma konusunda harikalar. Kendi kulağınızın da yeteneği varsa çok ama çok iyi kulaklık. Tek sorunu Synapse 3 desteği yok onun yerine Synapse 2 var. Bulması zor, eski ve pahalı. Gerek yok yani, ikinci el bulursanız bilemem.
0 alacam

Geri