Yurtdışından 12 pro max almak ?

Arkadaşlar yurt dışından iphone 12 pro max getirtmeyi düşünüyorum bunu ücreti nedir kayıt pasaport ücreti ve kaç yıldan kaç yıla ve ne kadar tam bilmiyorum internetten de pek bulamadım bana acıklarsanız sevinirim teşekkürler
Kendin getirip kendi pas. kaydı yapıp kendi sim kartı ile kullanacaksın ya da her sim için 4ay süre var geri kalan aylar yaklaşık 50-150TL vererek 2ay uzatarak kullanacaksın. Bence hiç uğraşma TR'den al

pasaporta kayıt yaptırmadan kullanma şansım varmıdır
İlk 6 ay var sonra yine geçici kayıt yaptırırsın sonra yine gittiği yere kadar gider ama bir tr deki aldığın iPhone nun güvenini vermez fatura sıkıntı Garanti sıkıntı hat sıkıntı bence değmez

Kendin getirip kendi pas. kaydı yapıp kendi sim kartı ile kullanacaksın ya da her sim için 4ay süre var geri kalan aylar yaklaşık 50-150TL vererek 2ay uzatarak kullanacaksın. Bence hiç uğraşma TR'den al
Pas. kaydı yaparsan 3yıl satamıyorsun cihazı

Kendi pasaportun ile getirirsen kendi adına olan hatları kullanabiliyorsun. Eğer imei kayıt ettireceksen yani pasaportla yaptırmaycaksan 2k imei kayıt
pasaportuma kayıt edersem herhangi bir ücret oluyor mu?

13 pro al 12 pro Max yerine
zaten hocam bana söylenen garanti kutu fatura yok sadece 250 tl yıllık ödeyeceksin dedi pasaporta gerek yok dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imei attırmak daha mantıklı o zaman, ne farkı kalıyor ki onu anlamadım pasaport çok dezavantajlı bu durumda
aynen ben pasaporta kayıp yapmayıp yıllık 250 tl gibi bi para ile kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 pro al 12 pro Max yerine
aynen hocam 13 pro ya yükseldim zaten

Geri