2650tl ye xbox one s aldim h.o alirim

Ayetullah331

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
574
Arkadaşlar bugün en sonunda Bi oyun konsolu aldım Bi Ho alırım gönül isterdik ps4 olsun ama buda iyi rdr 2 gta snowrunner falan akar yani
2650tl ye aldım kutulu 1tb 2 kollu içinde tomb raider definive edition,fifa 20,farming sim 19 ve pes 17 CD si var ve ayrıca gears 4 ve forma horizon 4 de game pass den var 1 ay sonra game pass bitecek

Arkadaşlar bugün en sonunda Bi oyun konsolu aldım Bi Ho alırım gönül isterdik ps4 olsun ama buda iyi rdr 2 gta snowrunner falan akar yani
2650tl ye aldım kutulu 2 kollu içinde tomb raider definive edition,fifa 20,farming sim 19 ve pes 17 CD si var ve ayrıca gears 4 ve forma horizon 4 de game pass den var 1 ay sonra game pass bitecek
Hayırlı olsun güle güle günlerde kullan.

Hayırlı olsun

Daha iyileri senin olsun dostum, iyi günlerde kullan.

2650tl ye aldım kutulu 1tb 2 kollu içinde tomb raider definive edition,fifa 20,farming sim 19 ve pes 17 CD si var ve ayrıca gears 4 ve forma horizon 4 de game pass den var 1 ay sonra game pass bitecek
Senden bu konuya bi warzone bekliyorum hocam

hayırlı olsun. Bende de vardı 1800'e almıştım 1,5 sene önce. Birkaç ay sonra sıkılıp satmıştım.

Çok iyi fiyat

hayırlı olsun. Bende de vardı 1800'e almıştım 1,5 sene önce. Birkaç ay sonra sıkılıp satmıştım.
Eyw ağa Ben pek oyun oynamadım konsollardan veya PC den kolay kolay sıkılmak ama sıkılsam bile satmam

warzone çok rahat oynanmıyor çoğu ayar kapalı one s de o yüzden texture lar çok kötü 3 ay one s te oynadım series s e geçtim ondan sonra arada dünyalar kadar fark var
anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri