Öneri 600₺ Mekanik Klavye Önerisi

soul

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,172
Bütçe
600
sessiz ve güzel klavye arıyorum , bu fiyata kaliteli brown swich klavye varsa atar mısınız . mümkünse deneyimlemiş kişiler de yazarsa çok sevinirim.

kablosuz alsam , bütçeyi bir şekil aşıp ne kadara patlar. kablosuz önerileride bekliyorum

hazır indirimdeyken kap brown degil ama bu fiyata rakibi yok

hazır indirimdeyken kap brown degil ama bu fiyata rakibi yok
red swich de sesli geliyor artık . brown swich şart. buna ek olarak laptop kullanıyorum ve bu nedenle küçük bişey istiyorum , gönlümde kablosuz %65 lilkler var ama bütçem oraya yaklaşamıyor bile

red swich de sesli geliyor artık . brown swich şart. buna ek olarak laptop kullanıyorum ve bu nedenle küçük bişey istiyorum , gönlümde kablosuz %65 lilkler var ama bütçem oraya yaklaşamıyor bile
hocam bütcenize göre bu brown varsa bile çok kalitesiz bu fiyatlarda illaha brown diyosanız
670 e bu var kullandım eğer modlama yapmayacaksan bu fiyata göre normal ama çok çınlama sesi var ve basış hissi kötü modlucaksan harika oluyor

hocam bütcenize göre bu brown varsa bile çok kalitesiz bu fiyatlarda illaha brown diyosanız
670 e bu var kullandım eğer modlama yapmayacaksan bu fiyata göre normal ama çok çınlama sesi var ve basış hissi kötü modlucaksan harika oluyor
modlama derken neyi modluyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri