Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
350 bin km yapmış bir araç bence alınmaz
50bine araba alan varmıymış cidden3 yıl kadar al sat yaptım. Hiç Accord almadım satmadım. Ama japon ve alman araçlarin satımı kolay oluyor.
Sigorta şirketlerinden alınıyor. 50 bine var 1 milyonda.
Pert pert50bine araba alan varmıymış cidden![]()
Pert de alınmaz kiiPert pert![]()
Km si düşürülmüş ve peynir ekmek gibi satılan bir sürü araç var. Kimse yüksek kmli araç istemez tâbi.350 bin km yapmış bir araç bence alınmaz
Hocam o aracı alıp tamir ettirip satıyoruz. Piyasasının altına verince satılıyor.Pert de alınmaz kiimotosiklet alsın daha iyi.
Aracı 6 7 yılda bir satarım belki ömürlük olur yakıtta herhalde 7 litrelerde gezinir diye düşünüyorum yani fabrika verileri öyle ama yazdıklarınızdan sonra biraz soğudum gibi araçtan peki başka bir öneriniz varmıdır hocam
Peki anladım hocam ama benim için tork çok önemli alcaksam dizel almayı düşünüyorum aklımda 1.6 multijet bravo ve linea varFord Focus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Focus fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bildiğin üzere piyasalar çok berbat bir durumda bu yüzden araba alım tercihi yaparken model yılı olabildiğince yüksek, piyasası olan kolay satabileceğin ve ağır hasarı olmayan şasi podye işlemi olmayan araçlar tercih etmeni öneririm.
Satamazsınız, vergisi yüksek, sw araç alan yok türkiyede, km çok yüksekGünlerdir piyasaya bakıyorum aklıma station wagon bir accord kafama takıldı kasası çok hoşuma gitti ama sizce bütçemin 10.000tl üzerine çıkıp almaya değermi
Honda Accord Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Accord fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
ihale yoluyla çok uyguna araçlar alınıyor50bine araba alan varmıymış cidden![]()
50bin TL :/Satamazsınız, vergisi yüksek, sw araç alan yok türkiyede, km çok yüksek
Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ihale yoluyla çok uyguna araçlar alınıyor
1.8 Hybrid Passion X-Pack Corolla'yı 650.000TL'ye yeni aldım 1500 km![]()
Hocam linea almayın. Babam taksici. Çok fazla motor sorunu oluyor.Peki anladım hocam ama benim için tork çok önemli alcaksam dizel almayı düşünüyorum aklımda 1.6 multijet bravo ve linea var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-uygun-otomatik-arac-1033480998/detay böyle bir araba alıp 10bin masraf yapıp sorunsuz binebilirmiyim sizce
İlandaki araç güzel bir araca benziyor fiyatına göre ama bravolar nasıl hiç bilmiyorum çevremde yok. Seneye vurduğunda 20 bin km nin üstüne çıkmamış araçları almanı tavsiye ederim korsan taksi gibi çalışmış araçlar mübarekler.Peki anladım hocam ama benim için tork çok önemli alcaksam dizel almayı düşünüyorum aklımda 1.6 multijet bravo ve linea var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-uygun-otomatik-arac-1033480998/detay böyle bir araba alıp 10bin masraf yapıp sorunsuz binebilirmiyim sizce
piyasasının 500.000 Lira altında ben o arabayı alabiliyorsam 50 bin lirayada araba alırsın50bin TL :/