Neler Yeni

Sizce bu araba alınır mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
350 bin km yapmış bir araç bence alınmaz

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
3 yıl kadar al sat yaptım. Hiç Accord almadım satmadım. Ama japon ve alman araçlarin satımı kolay oluyor.

Sigorta şirketlerinden alınıyor. 50 bine var 1 milyonda.
50bine araba alan varmıymış cidden 😶

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
350 bin km yapmış bir araç bence alınmaz
Km si düşürülmüş ve peynir ekmek gibi satılan bir sürü araç var. Kimse yüksek kmli araç istemez tâbi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pert de alınmaz kii :eek: motosiklet alsın daha iyi.
Hocam o aracı alıp tamir ettirip satıyoruz. Piyasasının altına verince satılıyor.

Sadece kazalı araç satan şirketler var.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Benzin + lpg olsaydı al derdim ama dizel ile yakıt yorar sizi.Accordlar çok rahat arabalar.94 accord 2.0 vardı bizde 200 binlerde aldık 500 binde sattık.Aşırı rahat ve güçlü araçtı.Sanayide usta 1 milyon km sürersiniz bunu demişti 😅

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Aracı 6 7 yılda bir satarım belki ömürlük olur yakıtta herhalde 7 litrelerde gezinir diye düşünüyorum yani fabrika verileri öyle ama yazdıklarınızdan sonra biraz soğudum gibi araçtan peki başka bir öneriniz varmıdır hocam

Bildiğin üzere piyasalar çok berbat bir durumda bu yüzden araba alım tercihi yaparken model yılı olabildiğince yüksek, piyasası olan kolay satabileceğin ve ağır hasarı olmayan şasi podye işlemi olmayan araçlar tercih etmeni öneririm.

Surtbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sarakamış Balığı

Bildiğin üzere piyasalar çok berbat bir durumda bu yüzden araba alım tercihi yaparken model yılı olabildiğince yüksek, piyasası olan kolay satabileceğin ve ağır hasarı olmayan şasi podye işlemi olmayan araçlar tercih etmeni öneririm.
Peki anladım hocam ama benim için tork çok önemli alcaksam dizel almayı düşünüyorum aklımda 1.6 multijet bravo ve linea var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-uygun-otomatik-arac-1033480998/detay böyle bir araba alıp 10bin masraf yapıp sorunsuz binebilirmiyim sizce

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Günlerdir piyasaya bakıyorum aklıma station wagon bir accord kafama takıldı kasası çok hoşuma gitti ama sizce bütçemin 10.000tl üzerine çıkıp almaya değermi
Satamazsınız, vergisi yüksek, sw araç alan yok türkiyede, km çok yüksek

50bine araba alan varmıymış cidden 😶
ihale yoluyla çok uyguna araçlar alınıyor

1.8 Hybrid Passion X-Pack Corolla'yı 650.000TL'ye yeni aldım 1500 km :D

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Satamazsınız, vergisi yüksek, sw araç alan yok türkiyede, km çok yüksek

ihale yoluyla çok uyguna araçlar alınıyor

1.8 Hybrid Passion X-Pack Corolla'yı 650.000TL'ye yeni aldım 1500 km :D
50bin TL :/

ARDELENO

80+ Bronze
Zor satarsın hocam bunu. Hem km de çok fazla. 200 falan olsa neyse de. Bence i20 falan bak

Peki anladım hocam ama benim için tork çok önemli alcaksam dizel almayı düşünüyorum aklımda 1.6 multijet bravo ve linea var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-uygun-otomatik-arac-1033480998/detay böyle bir araba alıp 10bin masraf yapıp sorunsuz binebilirmiyim sizce
Hocam linea almayın. Babam taksici. Çok fazla motor sorunu oluyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İlandaki araç güzel bir araca benziyor fiyatına göre ama bravolar nasıl hiç bilmiyorum çevremde yok. Seneye vurduğunda 20 bin km nin üstüne çıkmamış araçları almanı tavsiye ederim korsan taksi gibi çalışmış araçlar mübarekler.

Top Bottom