Game Pass ve EA Play bağlanamama sorunu

kingos

80+
Reaksiyon skoru
7
Game pass üzerinden A Way Out indirmek istediğimde beni EA'in launcherına yönlendirdi ve Xbox hesabımla Ea hesabımı birbirine bağlamamı istedi, ben de bağladım. Sonra tekrar Game Pass üzerinden A Way Out'u indirmeye çalıştığımda beni EA launcherına yönlendirdi ve orda oyunu satın almamı istiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    1.5 MB · Hit: 86
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    1.3 MB · Hit: 81
Game pass üzerinden A Way Out indirmek istediğimde beni EA'in launcherına yönlendirdi ve Xbox hesabımla Ea hesabımı birbirine bağlamamı istedi, ben de bağladım. Sonra tekrar Game Pass üzerinden A Way Out'u indirmeye çalıştığımda beni EA launcherına yönlendirdi ve orda oyunu satın almamı istiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
My Collection kısmına bakabilir misin oyun oraya gelmiş mi?

boş ver ea play üzerinden ne A way out oynanır, ne de it takes two 10 saati geçince daha oynatmıyor bildiğime göre.

Game Passi kapatıp Ea uygulamasını yalnız başınca açınca oyun kütüphanemde gözüktü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri