Hazır Sistemler Proje Fikri

Reaksiyon skoru
5
Selamlar,

Hazır Sistemler - hazirsistemler.com alan adı ve @hazirsistemler instagram kullanıcı adı bana ait. Bu isim, sektöründe çok fazla arama hacmine sahip. Gelir elde etmemi sağlayacak bir projeye dönüşebilir mi sizce? Ne gibi şeyler yapılabilir üstüne?

Selamlar,

Hazır Sistemler - hazirsistemler.com alan adı ve @hazirsistemler instagram kullanıcı adı bana ait. Bu isim, sektöründe çok fazla arama hacmine sahip. Gelir elde etmemi sağlayacak bir projeye dönüşebilir mi sizce? Ne gibi şeyler yapılabilir üstüne?
Tam şey gibi olabilir. Fabrika gibi iş yerlerine PC satabilir. Makina sitesi gibi isim olmuş.

Selamlar,

Çok uğraş gerektirir ve sürekli güncel tutman gerekir ama uğraşırım dersen Akakçe gibi ama hazır sistem kıyaslama odaklı bir fiyat/performans kıyaslama sitesi yapılabilir diye düşünüyorum, aklıma direkt o geldi 😀

Siteyi sürekli yeni çıkan sistemlerle güncel tutarsan ve doğru bilgiler verirse birsürü kişi kullanır bence, geliri reklamlardan elde edersin belli bir hacme ulaşırsan Akakçenin yaptığı gibi sitelerle anlaşılarak satın alım başına komisyon yöntemi de uygulanabilir.

Son düzenleme:
Çok uğraş gerektirir ve sürekli güncel tutman gerekir ama uğraşırım dersen Akakçe gibi ama hazır sistem kıyaslama odaklı bir fiyat/performans kıyaslama sitesi yapılabilir diye düşünüyorum, aklıma direkt o geldi 😀

Siteyi sürekli yeni çıkan sistemlerle güncel tutarsan ve doğru bilgiler verirse birsürü kişi kullanır bence, geliri reklamlardan elde edersin belli bir hacme ulaşırsan Akakçenin yaptığı gibi sitelerle anlaşılarak satın alım başına komisyon yöntemi de uygulanabilir.
Vakit ayırabilirim. Web sitesini kendim de yapabilirim uzun zamandır freelance projeler çıkartıyorum. Son zamanlarda hazır sistemlere, masaüstü oyun bilgisayarlarına gerçekten çok fazla talep var. Bunda forum sahibinin de etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum sağolsun :)

Freelance web işlerinin yanında kurumsal bi şirkette bilgi işlemdeyim. Bilgisayarlar ile de aram iyi :) İkisini harmanlayıp bir şey çıkartabilirim dediğin gibi sistem kıyaslaması da olabilir.

Bu alanda gerçekten ihtiyaç olan nokta atışı bir şey bulmalıyım ki ihtiyacı olan biri kafasındaki soru işaretini gidermek için veya bilgi almak için siteye bi uğramalı. Site işe yarar hale gelirse trafik alır, trafik de dediğin gibi reklam çeker.

Şunu da istemiyorum, "sahibinden varken bi ilan sitesi açmak" gibi :) Daha spesifik, daha kendi özelinde bir şey olmalı.

Öneri için teşekkür ederim. Detaylı düşüneceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,176
Üyeler
196,911
Son üye
mengurun
Geri