5300 tl gaming pc toplama

TUKO

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar 5300 tl civarı bütçem var csgo yu +150 160 fps te oynatıcak bi bilgisayar arıyorum.

Not: Oyunu 1024x768 low ayarlarda oynuyorum her ne olursa olsun

Arkadaşlar 5300 TL civarı bütçem var csgo yu +150 160 fps te oynatıcak bi bilgisayar arıyorum.

Not: Oyunu 1024x768 low ayarlarda oynuyorum her ne olursa olsun
Maksimum 2. el toplanır o paraya. Fakat evlat istersen sırf senin için sıfır ve 2. el karışık bir sistem ayarlayabilirim. Dönersen mutlu olurum.

Bana toparlayabilir misin ya bütçe 10000 bin TL
Hocam senin bütçede her zaman hazır sistem çıkar. Beklersen biraz, forumlarda aktif kalırsan o fiyata çokk iyi sistemler bulursun. Şimdi toplasan sonra ağlarsın.

Maksimum 2. el toplanır o paraya. Fakat evlat istersen sırf senin için sıfır ve 2. el karışık bir sistem ayarlayabilirim. Dönersen mutlu olurum.
2. Ele pek sıcak bakmıyorum kral bana sıfır lazım

2. Ele pek sıcak bakmıyorum kral bana sıfır lazım
Gt 1030 lu sistemler var o fiyatlar ederi değil ama onlara bak özelleştirmeyle işlemcisi bi tık yükseltip almanı tavsyie ederim

Toplam Fiyat = 5500 TL. Satıcılar güvenilir. Yaklaşık 4 ay taksit imkanı var tüm ürünlerin. Bu CS GO da yüksek 1080p ayarlarda 80 fps verdirir. Alıp toplayamam derseniz. Bir PC ciye dip toplatabilirsiniz. Yaklaşık 50 - 100TL isteyecektir. Şimdiden afiyet olsun.

Geri