Küçük mekanik klavye önerisi? Bütçeyi bilmiyorum

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,076
Sadece oyun oynarken kullancağım. Mmkün olduğunca küçük olmasını istiyorum. bütün tuşlara ulaşabileceğim bir klavye olsun lütfen. Piyasayı bilmiyorum. Küçük mekanik ve uzun süre kullanabileceğim bir klabyeyi kaç TL'ye alabilirim?

Sadece oyun oynarken kullancağım. Mmkün olduğunca küçük olmasını istiyorum. bütün tuşlara ulaşabileceğim bir klavye olsun lütfen. Piyasayı bilmiyorum. Küçük mekanik ve uzun süre kullanabileceğim bir klabyeyi kaç TL'ye alabilirim?
Switch ne olsun? Ziriyon tane var çünkü

+takip

Tkl yani tam boy klavyedeki tuşların %80'ini barındıran klavyelerden, royal kludge g87 ve redragon kumara. Tam boy klavyedeki tuşların %60'ını barındıran klavyelerden de yurtdışından redragon k617 fizz öneririm.

bilmiyorum switchlerin özelliklerini. Sesli olsun ama
Değişik kafada bir klavye.

G213 kullanıyorum. 1 yıl önce bakıp 300tl eder mi diye düşünüyordum. 1000tl ye kadar çıkmış şuan. Allah herkese sabır versin arkadaşlar.

Öyle bir bütçede şahsen blue switch bakmazdım. Hotswap bir klavye ve akko switchler çok daha zevkli ve iyi olacaktır.

bu kavyeler üst seviye mi yoksa artık bir klavye için bu parayı gözden çıkarıyor muyuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,036
Üyeler
194,079
Son üye
avsarzirh
Geri