Gaming Laptop Ne Yapılır

Reaksiyon skoru
0
Elimde baya güçlü 3060 ve ryzen 7 5800h bir gaming laptop bulunmakta ama ne yapacağımı bilmiyorum Yardım edermisiniz

"Ne Yapılır?" derken neyden kastediyorsun?

Yani nasıl işlemler yapabilirim Oyunlar paralı ne yapacağımı bilmiyorum

Öyle bir laptopta verebilecek paran varsa oyunlara da verebilecek kadar paran vardır herhalde. Ek olarak her oyun paralı da değil.

Hocam 20k'ya laptop almışsın. İndirimlerde çok güzel oyunlar oluyor. Ek olarak epic games devamlı hediye oyun veriyor. Free to play oynanan oyunları oynayabilirsin.

kendime xbox game pass aldım ama oyunların indirme 80 gb falan ev interneti yok komşudan çekiyom 1 mbs çekiyor

Akşam indirmeyi aç, dizüstünü de açık bırak sabaha kadar insin.

Elimde baya güçlü 3060 ve ryzen 7 5800h bir gaming laptop bulunmakta ama ne yapacağımı bilmiyorum Yardım edermisiniz
Knk bilgisayarı ya da laptopu olan bir arkadaşın varsa oyunları o kursun beraber ya da sen tek başına oynarsın yani bizim diyebileceğimiz bişey yok ne yapmak istiyorsan onu yap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendime xbox game pass aldım ama oyunların indirme 80 gb falan ev interneti yok komşudan çekiyom 1 mbs çekiyor
Laptop olduğu için İnterneti iyi çeken bir wifi ağının yanına götürüp oyunları orda indirebilir eve gelincede oynarsın

Bide mesela masaüstü düzeni nasıl olmalı ve görev çubuğu düzeni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,609
Üyeler
195,076
Son üye
zezek13
Geri