Witcher 2 Cellat Ölmüyor!

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,743
Cellat denen manyağın can barını sıfırlıyorum, üstüne bir o kadar daha vuruyorum ama adamın canı olmadığı halde ölmüyor. Bunun sebebi ne, nasıl geçeceğim burayı? Yarım saattir şu adamla uğraşıyorum.
Bahsettiğim kısım:

Cellat denen manyağın can barını sıfırlıyorum, üstüne bir o kadar daha vuruyorum ama adamın canı olmadığı halde ölmüyor. Bunun sebebi ne, nasıl geçeceğim burayı? Yarım saattir şu adamla uğraşıyorum.
Bahsettiğim kısım:
En son aldığımız save dosyasına dönmeyi deneyin bug oluyor bazen oyunda

3-4 kez denedim, yine aynısı oluyor.
daha önceki savelere dönmek dışında aklıma bir şey gelmedi genelde bu tarz sorunlarda karakter ölüyor fakat oyun devam etmiyor ama karakterin ölmemesi garip geldi.

daha önceki savelere dönmek dışında aklıma bir şey gelmedi genelde bu tarz sorunlarda karakter ölüyor fakat oyun devam etmiyor ama karakterin ölmemesi garip geldi.
Üstelik canı bittikten sonra bütün işaretleri attım.

ekran kaydı alıp atma şansınız var mı
Maalesef şu anda atacak durumda değilim ancak dediğim gibi, pek farklı bir şey yok.
Karakterin canı bitmesine rağmen ölmüyor. Hatta yere düşürüyorum, 2-3 saniye yattıktan sonra geri kalkıyor.

Bahsettiğim kısım:
oyun cracklı ise farklı crack deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri