Sistemime Ekran Kartı Önerisi

Bugragain

80+
Reaksiyon skoru
12
Herkese selamlar burada yeniyim merak ettiğim bir kaç soru vardı onları sormak için bu konuyu açıyorum
Sistemim
İşlemci İ3 12100f
AnakartH610m-K d4
Ram 16 3200
Ssd 500 GB
Ekran kartı için ise Zotac markasının rtx 3060 veya Sapphire markasının rx 6600 xt nitro+ Versiyonunu düşünüyorum bu iki ekran kartı arasınsayım bu iki ekran kartı darboğaz yapar mı veya hangisini alsam daha iyi performans alırım
Cs go valorant call of duty warzone gibi oyunlarla aram iyi ama bu pcyi genelde her türlü oyunu oynamak için topluyorum

Herkese selamlar burada yeniyim merak ettiğim bir kaç soru vardı onları sormak için bu konuyu açıyorum
Sistemim
İşlemci İ3 12100f
AnakartH610m-K d4
Ram 16 3200
Ssd 500 GB
Ekran kartı için ise Zotac markasının rtx 3060 veya Sapphire markasının rx 6600 xt nitro+ Versiyonunu düşünüyorum bu iki ekran kartı arasınsayım bu iki ekran kartı darboğaz yapar mı veya hangisini alsam daha iyi performans alırım
Cs go valorant call of duty warzone gibi oyunlarla aram iyi ama bu pcyi genelde her türlü oyunu oynamak için topluyorum
6600xt nin o modelini seçebilirsiniz miss gibi olur 3060 ın en giriş modelini almanıza bence gerek yok

Sistemim
İşlemci İ3 12100f
AnakartH610m-K d4
Ram 16 3200
Ssd 500 GB
İki ekran kartı da iyidir. Bütçenize hangisi iyi ise ona bakın. Amd tarafında yazılım kısmı tam olarak oturmuş değil render işleriyle falan uğraşacaksanız 3060 alın

Ya aslına bakılırsa ben de rx den yanayım ama nvidia refleks de aklımı çelmiyor değil yani 😊
bende öyle düşünüyordum ama alıp bizzat kullanınca saf gücünün yetersiz geldiğini düşünüyorum 6600xt çok daha performanslı bir kart ve fiyatı da uygun nvdia ya göre

Sistemim
İşlemci İ3 12100f
AnakartH610m-K d4
Ram 16 3200
Ssd 500 GB
Düşünürsen elimde kapalı kutu rx 6500xt ve rx 580 var bütçen biraz az ise eğer.

Düşünürsen elimde kapalı kutu rx 6500xt ve rx 580 var bütçen biraz az ise eğer.
Yok hocam o kartları da araştırdım normalde bütçem epey bir yüksek ama elimdeki parçalara göre kart bakıyorum fakat o kadar düşmek istemem ama teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki ekran kartı da iyidir. Bütçenize hangisi iyi ise ona bakın. Amd tarafında yazılım kısmı tam olarak oturmuş değil render işleriyle falan uğraşacaksanız 3060 alın
İşte aslında renderla falan hiç uğraşmayan birisiyim o yüzden direkt oyun odaklı olduğum için xt modelini ele alıyorum ama yazılımının biraz bozuk olduğunu çok fazla sayfadan duydum o da korkutmuyor değil

nvdia istemiyorsan. 6600xt ama nvdia istiyorsan: rtx 3060

İkisinin de değerleri birbirine çok yakın aslında mantıklı olan rx gibi geliyor bütçe açısından ama nvidia refleks de başka bir açıdan daha güzel bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemenize gerek yok. internete boşuna para vermeyin youtubede çoğunun karşılaştırması var.
Evet oralardan benchmark testlerine bakıyorum genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri