onurkaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 659
Taahhüt verirsen 140 TL ne güzel dünya turknette bozdu bu ay 170 TL gelirse iptal edicem
Benim TTNet ile hız hala 5 mbs türkcell fiber geldi geçiyorlar internet bitmedi diyeGelir yakında, şimdilik unuttururlar 1-2 aya zamı basarlar.
Bu arada önerim şu taahhüt istemeyen firmalara bulaşmayın. 1 sene önce Türk Telekom’un pahalı dediğiniz 2 yıl taahhütlü paketlerini alsanız şuan yarı fiyatına internet kullanıyor olurdunuz![]()
Var, hatta Türknet 30 gün içinde beğenmedim diyip iptal işlemi yaparsan o ayın ücretini bile almıyor.Öyle birer ay denenme şansı yokmuş maalesef bende yeni öğrendim.. Eğer şu an kullandığından başka bir firmaya geçiş yaparsan daha sonraki geçiş için 3 ay beklemen gerekiyormuş BTK kanunu gereği.
Ben 130TL den geçen sene 1 yıllık taahhüt ile Superonline ye girmiştim. Geçen tekrar 160TL ile aynı pakete taahhüt verdim. Son gelen zama bakılırsa artık interneti türknetten 10TL ucuz kullanacağımFiber gelecek diye 1 sene imzaladım. Fiber gelmedi ama sözleşme bitecek. Keşke 10 yıl bassaydım. Sorun yaşatmıyor ne de olsa.
Hesaplandı mı hocam rota?Rota Yeniden Hesaplanıyor...
Ben memnunum 35 mbps 70 lira ödüyorumComnet kullananlar memnun mu
Hızınızda sürekli düşüş oluyor mu yoksa hep 35 sabit mi?Ben memnunum 35 mbps 70 lira ödüyorum
33 34 sabitHızınızda sürekli düşüş oluyor mu yoksa hep 35 sabit mi?