Yunugakure
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
r5 5500de stok fanla normaldir
Profil fotoğrafın çok sempatik. Ondan sanırım.siz beni özellikle seviyosunuz galibaBakyım hemen yazayım cevap
sende seviyosan daha ne olsun demiProfil fotoğrafın çok sempatik. Ondan sanırım.
Değerler normal. Stok soğutucuyla da kullanıyorsan eğer çok şaşırılacak bir sıcaklık değeri değil.
AIDA64 testi yapabilir misin?
%100 Yükte bi 3-4 dakika durduğumda 85-86 derecemax 75 leri belki biraz üstünü görür değişmeye gerek yok güzel değerler
evet o değerli bekliyordum macunla ne kadar düşer bilmiyorum ama güzel bir kule tipi fanla 80 lerin altına çok rahat inersende seviyosan daha ne olsun demibiz 3müz yeteriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%100 Yükte bi 3-4 dakika durduğumda 85-86 derece![]()
stok soğutucu ve stok termal macun işte hocam ama belki fan önerisi yaparsanız iyi olabilirevet o değerli bekliyordum macunla ne kadar düşer bilmiyorum ama güzel bir kule tipi fanla 80 lerin altına çok rahat iner
Çok fazla 85-90'u bile bulabilir. Macun değiş veya sıvı soğutma al.sende seviyosan daha ne olsun demibiz 3müz yeteriz
%100 Yükte bi 3-4 dakika durduğumda 85-86 derece![]()
amd wraith prism kullanıyorum 75 leri max gördüm ama %100yük değildi bunu önermek isterdim ama fiyatı baya uçmuşşşşşşşşşşşşstok soğutucu ve stok termal macun işte hocam ama belki fan önerisi yaparsanız iyi olabilir
ben şey diyorum zaten her oyunda %100 kullanmadığı için tahminen oyunları 65-70 derece oynarımÇok fazla 85-90'u bile bulabilir. Macun değiş veya sıvı soğutma al.
hocam sen direk bana işlemci fanı öneramd wraith prism kullanıyorum 75 leri max gördüm ama %100yük değildi bunu önermek isterdim ama fiyatı baya uçmuşşşşşşşşşşşş
![]()
ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bu güzel önerdiğim ama buna da bakılabilirben şey diyorum zaten her oyunda %100 kullanmadığı için tahminen oyunları 65-70 derece oynarım
hocam sen direk bana işlemci fanı öner![]()
bu işlemciye mi takılıyomuşbu güzel önerdiğim
tabikide bak sonunda bunları bilmiyormuşsun heraldebu işlemciye mi takılıyomuş![]()
hee tamam işlemci fanıymış hocam saolasınbu güzel önerdiğim ama buna da bakılabilir
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yok linke tıkladığımda gördüm kuleyi hocam D:tabikide bak sonunda bunları bilmiyormuşsun heralde
benim fan öyle oluyor seninki olmayacağı zaten belli testlerinden anlaşılıyorhee tamam işlemci fanıymış hocam saolasınama ben şey diye düşünüyorum her oyunda 100 yük olmayacağı için bence çoğu oyunda 65-70 yük arası bile gezse en fazla 75 derece olur diye düşünüyorum
kuleyi gördüysen tamamdır :dhee tamam işlemci fanıymış hocam saolasınama ben şey diye düşünüyorum her oyunda 100 yük olmayacağı için bence çoğu oyunda 65-70 yük arası bile gezse en fazla 75 derece olur diye düşünüyorum
yok linke tıkladığımda gördüm kuleyi hocam D: