Öneri Kendi İşlemcim Ekran Kartım İle Darboğaz Yapıyor İşlemci Önerir Misiniz?

OlcY

80+
Reaksiyon skoru
2
Anakartım: 1151 Pin
İşlemcim: i3 9100F
Ekran Kartım: GTX 1650 MSI AERO ITX (Tek Fan)
Ram: 8 GB (Dual 4+4)

Darboğaz yapıyor sizden işlemci önerisi almak istiyorum, 1151 pin.

bütçenin yettiği en iyi işlemciyi al bütçeni belirtmemişsin soğutmanı kasanı bilmiyoruz psu nu bilmiyoruz önersek bütçen yeticek mi ısınmasını önleyecek soğutma var mı olsa da yetecek güç kaynağın var mı bilemeyiz

bütçenin yettiği en iyi işlemciyi al bütçeni belirtmemişsin soğutmanı kasanı bilmiyoruz psu nu bilmiyoruz önersek bütçen yeticek mi ısınmasını önleyecek soğutma var mı olsa da yetecek güç kaynağın var mı bilemeyiz
En iyi işlemciyi almayı bende biliyorum kardeşim sorun o değil sorun darboğaz yapmayacak bir işlemci psum 600w ısıtma stok fan

En iyi işlemciyi almayı bende biliyorum kardeşim sorun o değil sorun darboğaz yapmayacak bir işlemci psum 600w ısıtma stok fan
bütçe belirtmediğin için aradığın tek kriter darboğaz yapmayacak oluşu o zaman bunu öneririm:

bütçe belirtmediğin için aradığın tek kriter darboğaz yapmayacak oluşu o zaman bunu öneririm:
bu konuda onu öneriyosan sendede sıkıntı var o zaman

açıkçası intel 9.nesil ve altı pekte güzel değil yapabilirsen 10./11. nesil bir i3 alabilirsin yada ryzen 3 3100 alabilirsin benim kuzenimdede 1650 ve 3100 işlemci var hiç bi sorun yaşamıyor

Anakart değiştirmek daha sağlıklı olabilir bütçe varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü aynı fiyata daha iyi işlemciler var fakat soket uyumsuz.

Geri