Sadece adını, yaşını ve hangi ilçede olduğunu bildiğim birini nasıl bulabilirim?

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar elimdeki bütün bilgiler bu. Bir adet daha gereksiz bir bilgiye sahibim ama bu önemsiz. Bu konuda nasıl yol izleyebilirim? (Arkadaşlar lütfen dalgaya almayın. Benim için gerçekten çok önemli.)
Ha bir de eskiden kullanmış olduğu ama şu an kullanmıyor olduğu etkileşimsiz bir instagram hesabı var. Birkaç sene önce çıkış yapmış sanırım mesajlara dönmüyor. Bu hesapla bir şeyler yapılabilir mi?

İllegal işler yapan insanlar var sadece isim ve soyadı ile babasının maaşına kadar bulabiliyorlar.
Onları bulabilirmisin bilmiyorum ama o işleri yapan birini bulursan adamın adresinide bulursun.

Birileri yine LOL'de kavga etmiş.

İl olsa bulman zor olurdu da, ilçe olunca illaki bilen olacaktır. Sorabilirsin.

İllegal işler yapan insanlar var sadece isim ve soyadı ile babasının maaşına kadar bulabiliyorlar.
Onları bulabilirmisin bilmiyorum ama o işleri yapan birini bulursan adamın adresinide bulursun.
Keşke soyadını hatırlayabilsem. Keşke... ama hatırlayamıyorum. Bu işleri yapan birileri varsa servet dökmeye hazırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birileri yine LOL'de kavga etmiş.

İl olsa bulman zor olurdu da, ilçe olunca illaki bilen olacaktır. Sorabilirsin.
Dostum oyun oynamıyorum ben:D. Önemli bir durum olduğunu belirttim zaten.

Keşke soyadını hatırlayabilsem. Keşke... ama hatırlayamıyorum. Bu işleri yapan birileri varsa servet dökmeye hazırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum oyun oynamıyorum ben:D. Önemli bir durum olduğunu belirttim zaten.
Allah Allah. Neden senin için bu kadar önemli ki acaba?

Aklıma ilçe nüfus müdürlüğü geldi. İstatistikler belki işe yarayabilir, doğum tarihi, isim, soy isim tarzında.. Bu bilgilere erişebilmem mümkün müdür?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
Emresnckttn
Geri