❌İndirim Bitti! ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080 - 16100 TL

2 adet fiyatı olamsın o
Muhtemelen öyle oldu veya anlık fiyat değiştirdiler. Sepette 1 tane var görünüyordu buga girmiş olabilir.
Tam hali bu
1658512712079.png

Millet 10 bin tllere 3070ti satıyor bu piyasada bunu 16 dan alıp kaçtan satacaksın?
Amazon JP ler ve ikinci eller o fiyatta 3080 fiyatları ise daha yüksek alıcı bulmak zor olabilir ama bu seriyi arayana satılabilir tabi ne zaman satılır orası ayrı gibi

Amazon JP ler ve ikinci eller o fiyatta 3080 fiyatları ise daha yüksek alıcı bulmak zor olabilir ama bu seriyi arayana satılabilir tabi ne zaman satılır orası ayrı gibi
Eğer tok satıcıysan üstüne 3 5 koyulup satılabilir o konuda haklısın fakat şu dönem piyasa çok durgun. İlerde biraz daha hareketleneceğini düşünüyorum kıyıda param olsa yatırım amaçlı mininge koyar piyasa yükselince satardım ytd. :D

bitti -gg

Eğer tok satıcıysan üstüne 3 5 koyulup satılabilir o konuda haklısın fakat şu dönem piyasa çok durgun. İlerde biraz daha hareketleneceğini düşünüyorum kıyıda param olsa yatırım amaçlı mininge koyar piyasa yükselince satardım ytd. :D
Ben mining yapsam bu modeli mining e koymaya kıyamazdım :D

Ben mining yapsam bu modeli mining e koymaya kıyamazdım :D
Bu zamana kadar mininge koyduğum kartları görsen oturur ağlardın o zaman :D Hepsi de sapasağlamlar hiçbir sorunları yok nazar değmesin. :)

Bayağı bir mağazada var aslında hâlâ. Aynı fiyatsa gidilebilir.

Web stoğu bitti mağazalarda sınırlı stok var herhalde, tüm mağazalarda ''Tükenmek Üzere'' yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,858
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri