❌İndirim Bitti! ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080 - 16100 TL

2 adet fiyatı olamsın o
Muhtemelen öyle oldu veya anlık fiyat değiştirdiler. Sepette 1 tane var görünüyordu buga girmiş olabilir.
Tam hali bu
1658512712079.png

Millet 10 bin tllere 3070ti satıyor bu piyasada bunu 16 dan alıp kaçtan satacaksın?
Amazon JP ler ve ikinci eller o fiyatta 3080 fiyatları ise daha yüksek alıcı bulmak zor olabilir ama bu seriyi arayana satılabilir tabi ne zaman satılır orası ayrı gibi

Amazon JP ler ve ikinci eller o fiyatta 3080 fiyatları ise daha yüksek alıcı bulmak zor olabilir ama bu seriyi arayana satılabilir tabi ne zaman satılır orası ayrı gibi
Eğer tok satıcıysan üstüne 3 5 koyulup satılabilir o konuda haklısın fakat şu dönem piyasa çok durgun. İlerde biraz daha hareketleneceğini düşünüyorum kıyıda param olsa yatırım amaçlı mininge koyar piyasa yükselince satardım ytd. :D

bitti -gg

Eğer tok satıcıysan üstüne 3 5 koyulup satılabilir o konuda haklısın fakat şu dönem piyasa çok durgun. İlerde biraz daha hareketleneceğini düşünüyorum kıyıda param olsa yatırım amaçlı mininge koyar piyasa yükselince satardım ytd. :D
Ben mining yapsam bu modeli mining e koymaya kıyamazdım :D

Ben mining yapsam bu modeli mining e koymaya kıyamazdım :D
Bu zamana kadar mininge koyduğum kartları görsen oturur ağlardın o zaman :D Hepsi de sapasağlamlar hiçbir sorunları yok nazar değmesin. :)

Bayağı bir mağazada var aslında hâlâ. Aynı fiyatsa gidilebilir.

Web stoğu bitti mağazalarda sınırlı stok var herhalde, tüm mağazalarda ''Tükenmek Üzere'' yazıyor.

Geri