Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,331
Al sat için de alınır kullanmak için de alınırArkadaşlar alınır mı bu
Al sat için de alınır kullanmak için de alınırArkadaşlar alınır mı bu
2 adet fiyatı olamsın oAlıntıyı görüntüle
Ödeme ekranında böyle diyor şuan.
Millet 10 bin tllere 3070ti satıyor bu piyasada bunu 16 dan alıp kaçtan satacaksın?Al sat için de alınır kullanmak için de alınır
Muhtemelen öyle oldu veya anlık fiyat değiştirdiler. Sepette 1 tane var görünüyordu buga girmiş olabilir.2 adet fiyatı olamsın o
Amazon JP ler ve ikinci eller o fiyatta 3080 fiyatları ise daha yüksek alıcı bulmak zor olabilir ama bu seriyi arayana satılabilir tabi ne zaman satılır orası ayrı gibiMillet 10 bin tllere 3070ti satıyor bu piyasada bunu 16 dan alıp kaçtan satacaksın?
Eğer tok satıcıysan üstüne 3 5 koyulup satılabilir o konuda haklısın fakat şu dönem piyasa çok durgun. İlerde biraz daha hareketleneceğini düşünüyorum kıyıda param olsa yatırım amaçlı mininge koyar piyasa yükselince satardım ytd.Amazon JP ler ve ikinci eller o fiyatta 3080 fiyatları ise daha yüksek alıcı bulmak zor olabilir ama bu seriyi arayana satılabilir tabi ne zaman satılır orası ayrı gibi
Ben mining yapsam bu modeli mining e koymaya kıyamazdımEğer tok satıcıysan üstüne 3 5 koyulup satılabilir o konuda haklısın fakat şu dönem piyasa çok durgun. İlerde biraz daha hareketleneceğini düşünüyorum kıyıda param olsa yatırım amaçlı mininge koyar piyasa yükselince satardım ytd.![]()
Bu zamana kadar mininge koyduğum kartları görsen oturur ağlardın o zamanBen mining yapsam bu modeli mining e koymaya kıyamazdım![]()