Brave Browser Kullanıcı Deneyimi ve Öneriler

Uzun süredir kullanıyorum reklam engelleyicisi,Chrome eklentilerinin sorunsuz çalışması,Brave Ödülleri,TOR Browser gibi artıları var
Brave Topluluk'ta araştırma yaptım biraz. Bazı nokta nokta varlıklar brave politikalarına aykırı davrandığından brave Türkiye'yi kara listeye aldı. Bu sebeple TR kullanıcıları kazanç sağlasa da uphold ve gemini hesabı bağlayamamaktan dolayı harcama yapamamaktadırlar. TR kullanıcıları şu anda kazandığı parayı sadece yayıncılara bağış olarak atabiliyor.
Screenshot_20220723-115142_Samsung Internet.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi tarayıcı opera gx
Don't make me laugh

Kullanıyorum güvenlik gizlilik olarak en bilindik tarayıcılardan tor ile sekme açabiliyorsun kullandıkça bat kazanıyorsun batın değerine göre kazanç değişiyor ama şu an bat değeri düşük mesela çok fazla bat geliyor dönüştürmüyorum 20 bat vs kazandım bu ay btc düzelirse bat genelde 1 dolar civarı görüyor kazancı gayet iyi zaten şu an bile 7-8 dolar ediyor
Merhaba. BAT harcayabiliyor musun? TR kara listeye alındığından ben harcayamıyorum.

Merhaba. BAT harcayabiliyor musun? TR kara listeye alındığından ben harcayamıyorum.
Upholda geliyor sıkıntı herhangi bir sıkıntı yok fakat binanceye vs aktarmadım daha

Neden ki bir yasaklanma falan mı var hiç haberim yok
Ya bazı insanlar brave politikalarına aykırı davrandığı için her ne kadar geçici dese de nisandan beri engelliymiş.
Aah ah! Fazla para kazanacağım diye azından olduk

Ya bazı insanlar brave politikalarına aykırı davrandığı için her ne kadar geçici dese de nisandan beri engelliymiş.
Aah ah! Fazla para kazanacağım diye azından olduk

aslında yaptığım yasak bir şey yoktu reklam bekliyordum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,961
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri