Yardım GeForce NOW Premium Almaya Değer Mi ?

Reaksiyon skoru
88
60 kişi sırada bekliyor premiumum olsa bu sayı düşermi yoksa direk oyuna mı bağlanırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
60 kişi sırada bekliyor premiumum olsa bu sayı düşermi yoksa direk oyuna mı bağlanırım
Kendim şu anda kullanıyorum ve önce de kullandım. Premium alırsan sıra beklemezsin ve aralıksız 6saat oynayabilirsin. 6 saat aralıksız oynasan bile çıkınca tekrar sıra beklemeden girebilirsin. Her geçen hafta yeni oyunlar da geliyor

Kendim şu anda kullanıyorum ve önce de kullandım. Premium alırsan sıra beklemezsin ve aralıksız 6saat oynayabilirsin. 6 saat aralıksız oynasan bile çıkınca tekrar sıra beklemeden girebilirsin. Her geçen hafta yeni oyunlar da geliyor
süper o zaman

• Beğen
Ayrıca RTX destekli oyunlarda RTX de kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç hafta önce indirim vardı ama. Can Sungur'un kodu vardı ucuza alınabiliyordu ama naısl alınıyor bilgim yok

Ödeme yaparken İninal gibi ön ödemeli kartları kabul etmiyor kredi kartı olmalı. Paycell ile de oluyor ama kimlik doğrulaması vs lazım onun için. Kendim çok denedim alamadım Paycell veya İninal ile

Hocam bir de konuyu yanlış kategoride açmışsınız Geforce NOW diye kategori vardı

Son düzenleme:

Birkaç hafta önce indirim vardı ama. Can Sungur'un kodu vardı ucuza alınabiliyordu ama naısl alınıyor bilgim yok

Ödeme yaparken İninal gibi ön ödemeli kartları kabul etmiyor kredi kartı olmalı. Paycell ile de oluyor ama kimlik doğrulaması vs lazım onun için. Kendim çok denedim alamadım Paycell veya İninal ile

Hocam bir de konuyu yanlış kategoride açmışsınız Geforce NOW diye kategori vardı
geforce nıow da ztn kategori

bide bende papara var ondanda olmaz sanırım

kardeşim internetine güveniyorsan al tepe tepe kullan ama internet iyi değilse öneremem sana ama bu teknoloji bir efsane yav

• Beğen
Ben paparayla aldım üyeyim şimdi

1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum arada oyundan düşüyor bazı hatalarla da karşılaştım ama beni pek rahatsız etmedi bence alınmalı pc kötü ise.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,558
Üyeler
188,620
Son üye
Edo0w
Geri