OptimumSky
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
60 kişi sırada bekliyor premiumum olsa bu sayı düşermi yoksa direk oyuna mı bağlanırım
Kendim şu anda kullanıyorum ve önce de kullandım. Premium alırsan sıra beklemezsin ve aralıksız 6saat oynayabilirsin. 6 saat aralıksız oynasan bile çıkınca tekrar sıra beklemeden girebilirsin. Her geçen hafta yeni oyunlar da geliyor60 kişi sırada bekliyor premiumum olsa bu sayı düşermi yoksa direk oyuna mı bağlanırım
süper o zamanKendim şu anda kullanıyorum ve önce de kullandım. Premium alırsan sıra beklemezsin ve aralıksız 6saat oynayabilirsin. 6 saat aralıksız oynasan bile çıkınca tekrar sıra beklemeden girebilirsin. Her geçen hafta yeni oyunlar da geliyor
Birkaç hafta önce indirim vardı ama. Can Sungur'un kodu vardı ucuza alınabiliyordu ama naısl alınıyor bilgim yoksüper o zaman
geforce nıow da ztn kategoriAyrıca RTX destekli oyunlarda RTX de kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birkaç hafta önce indirim vardı ama. Can Sungur'un kodu vardı ucuza alınabiliyordu ama naısl alınıyor bilgim yok
Ödeme yaparken İninal gibi ön ödemeli kartları kabul etmiyor kredi kartı olmalı. Paycell ile de oluyor ama kimlik doğrulaması vs lazım onun için. Kendim çok denedim alamadım Paycell veya İninal ile
Hocam bir de konuyu yanlış kategoride açmışsınız Geforce NOW diye kategori vardı
Telefondan baktığım için gerisini göremedim kusura bakma Vallageforce nıow da ztn kategori
bide bende papara var ondanda olmaz sanırımAyrıca RTX destekli oyunlarda RTX de kullanabilirsin
Birkaç hafta önce indirim vardı ama. Can Sungur'un kodu vardı ucuza alınabiliyordu ama naısl alınıyor bilgim yok
Ödeme yaparken İninal gibi ön ödemeli kartları kabul etmiyor kredi kartı olmalı. Paycell ile de oluyor ama kimlik doğrulaması vs lazım onun için. Kendim çok denedim alamadım Paycell veya İninal ile
Hocam bir de konuyu yanlış kategoride açmışsınız Geforce NOW diye kategori vardı
Dene istersen para çekmiyor hata veriyor sadecebide bende papara var ondanda olmaz sanırım
tm denediğimde yazarım (unutmazsam)Dene istersen para çekmiyor hata veriyor sadece
Papara ile alabilirsiniz.bide bende papara var ondanda olmaz sanırım
Hocam benim bildiğim o da ön ödemeli kart cidden oluyorsa ben de kart alırımPapara ile alabilirsiniz.