yerturkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Yanlıs hatırlamıyorsam 2042'de de öyleydiBf1 aldım beklentilerimi karşılamadı silahları tek tek açmak kadar saçma bir şey yok
Yanlıs hatırlamıyorsam 2042'de de öyleydiBf1 aldım beklentilerimi karşılamadı silahları tek tek açmak kadar saçma bir şey yok
Garip bir oyun dostum.Battlefield 2042 almayı düşünüyorum fakat sorun yaşayan ve şikayetçi olan bir çok kişi var hele hele oyun incelemeleri beni oyundan fazlasıyla uzaklaştırdı son zamanlarda Patch 4.0 güncellemesi gelmiş herhalde oyunda bir düzelme mevcut mu ?
Bu ayın sonunda bahar indirimleri olacak galiba oyuncu sayısı artsın diye fiyatı düşürürler mi ? ( İndirim haftasında )
Bayağı toparladılar yani oyunu dediğine göre. Ben de geçenlerde Reddit'te falan oyunun "abandon ship" noktasına geldiğini okumuştum, yalanmış o zaman. Hatta DICE yeni oyun için eleman alımına başlamıştı.hortlatiyorum ama suan 299 TL ye dustu oyunu gayet oynanabilir guzel bir hale getirdiler tek sorun optimizasyon hala iyi degil onun disinda serverlar falan rahat doluyor zevkli bir oyun
youtube ve steam de son incelemelere bakabilirsin gercekten oynanabilecek bir seviye de optimizasyon sikinti dedigim gibi onun disinsa iyiBayağı toparladılar yani oyunu dediğine göre. Ben de geçenlerde Reddit'te falan oyunun "abandon ship" noktasına geldiğini okumuştum, yalanmış o zaman. Hatta DICE yeni oyun için eleman alımına başlamıştı.
EA Play'De 10 saat deneme süresi vardı belki hâlâ devam ediyordur. EA Play 8lira oldu zaten indirimde alıp deneyebilirsin diğer bflere de bakarsınBattlefield 2042 almayı düşünüyorum fakat sorun yaşayan ve şikayetçi olan bir çok kişi var hele hele oyun incelemeleri beni oyundan fazlasıyla uzaklaştırdı son zamanlarda Patch 4.0 güncellemesi gelmiş herhalde oyunda bir düzelme mevcut mu ?
Bu ayın sonunda bahar indirimleri olacak galiba oyuncu sayısı artsın diye fiyatı düşürürler mi ? ( İndirim haftasında )
Deneyeceğim bakalım. Aldık oyunu kütüphanede yatıyor öyle ne zamandır.youtube ve steam de son incelemelere bakabilirsin gercekten oynanabilecek bir seviye de optimizasyon sikinti dedigim gibi onun disinsa iyi
En son kim oynasa berbat dedi neredeyse.Battlefield 2042 almayı düşünüyorum fakat sorun yaşayan ve şikayetçi olan bir çok kişi var hele hele oyun incelemeleri beni oyundan fazlasıyla uzaklaştırdı son zamanlarda Patch 4.0 güncellemesi gelmiş herhalde oyunda bir düzelme mevcut mu ?