FiveM sunucularından virüs bulaşır mı ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,158
Can sıkıntısından vakit öldürmek için FiveM indirip Freeroam sunucularda vakit geçireceğim ama öğrendiğim kadarı ile herhangi bir sunucuya girerken o sunucuya özel dosyalar varmış her sunucu için farklı tabii bu dosyaları sunucu otomatik olarak indiriyor virüs bulaşma olasılığı var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kişilerin açtığı özel sunuculardan bahsediyorum

Can sıkıntısından vakit öldürmek için FiveM indirip Freeroam sunucularda vakit geçireceğim ama öğrendiğim kadarı ile herhangi bir sunucuya girerken o sunucuya özel dosyalar varmış her sunucu için farklı tabii bu dosyaları sunucu otomatik olarak indiriyor virüs bulaşma olasılığı var mı ?

Kişilerin açtığı özel sunuculardan bahsediyorum
30 tane Fivem sunucusunda oynadım hiç bulaşmadı bulaşmazda zaten oynayabilirsiniz.

30 tane Fivem sunucusunda oynadım hiç bulaşmadı bulaşmazda zaten oynayabilirsiniz.
Benim korkum şu yönde adamlar sunucu makinelerine dosya yüklüyor araba modları vesaire anladın zaten ne demek istediğimi detaya girmeyeceğim içine keylogger koyabilir diye düşünüyorum

Çünkü her sunucu ayrı birbirinden sunucunun içine yüklenen dosyaları sunucu sahibi seçiyor istediğini yapabilir

Merak etme bir şey olmaz.
Freeroam gireceğim zaten de çok fazla kafaya taktım

Çünkü her sunucu ayrı birbirinden sunucunun içine yüklenen dosyaları sunucu sahibi seçiyor istediğini yapabilir

Freeroam gireceğim zaten de çok fazla kafaya taktım
Takma kafaya hiçbir şey olmaz 600 Saatim var.

Geri