emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Herkese merhabalar ben xfitte spor yapıyorum da burada spor yapan var mı?
Bende dibinde oturuyorum ne tarafında Bi anahtarcı var biliyon muDibinde oturuyorum bizim arkadaş gidiyor bende yazılmayı düşünüyorum para olunca 1 aylık gidicem denemelik,yoksa evde çalışıyorum.
1 aylık 200tl mi ne 3 aylık yazılmak daha mantıklıDibinde oturuyorum bizim arkadaş gidiyor bende yazılmayı düşünüyorum para olunca 1 aylık gidicem denemelik,yoksa evde çalışıyorum.
Konak kültür evi civarındayım tam adres vermeyeyim ama dibinde kültür evinin.3 Aylık çok pahalı geliyor basket topunu 1ini satıp 1 aylık gitmeyi düşünüyorum zaten ortalama bir vücudum var,yaşınız kaç ?Bende dibinde oturuyorum ne tarafında Bi anahtarcı var biliyon mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 aylık 200tl mi ne 3 aylık yazılmak daha mantıklı
Bende Konak kültür evinin o taraflarındayım 16.5 sayılırKonak kültür evi civarındayım tam adres vermeyeyim ama dibinde kültür evinin.3 Aylık çok pahalı geliyor basket topunu 1ini satıp 1 aylık gitmeyi düşünüyorum zaten ortalama bir vücudum var,yaşınız kaç ?
Ordaki parkın karşısında basket sahası var hiç takıldın mı orlarda ?Bende Konak kültür evinin o taraflarındayım 16.5 sayılır
Yani harabe kafenin yanındaki basket sahası Di mi ben direkt onun dibindeyimOrdaki parkın karşısında basket sahası var hiç takıldın mı orlarda ?
Evet komşu çıktık gibi bir şeyYani harabe kafenin yanındaki basket sahası Di mi ben direkt onun dibindeyim
Olur tamamdır basketbol oynuyor musun oynarız Bi ara da.dEvet komşu çıktık gibi bir şeyHerneyse yazılırsam söylerim.
4 yıllık salon deneyimim var hatta az sonra gidicem bal'a.Yarın falan çıkarız belki çok sıkılırsam yazarım,özelden discord attım.Olur tamamdır basketbol oynuyor musun oynarız Bi ara da.d
Tamamdır eklerim eve geçince spordayım da4 yıllık salon deneyimim var hatta az sonra gidicem bal'a.Yarın falan çıkarız belki çok sıkılırsam yazarım,özelden discord attım.
1 Aylık 200 TL mi acaba İstanbul da ki salonlar mı çok pahalı :d1 aylık 200tl mi ne 3 aylık yazılmak daha mantıklı
ne kadar ki istanbuldaki salonlar1 Aylık 200 TL mi acaba İstanbul da ki salonlar mı çok pahalı :d