Bursa Nilüfer xfit te olan var mı?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
Herkese merhabalar ben xfitte spor yapıyorum da burada spor yapan var mı?

Dibinde oturuyorum bizim arkadaş gidiyor bende yazılmayı düşünüyorum para olunca 1 aylık gidicem denemelik,yoksa evde çalışıyorum.

Dibinde oturuyorum bizim arkadaş gidiyor bende yazılmayı düşünüyorum para olunca 1 aylık gidicem denemelik,yoksa evde çalışıyorum.
Bende dibinde oturuyorum ne tarafında Bi anahtarcı var biliyon mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 aylık 200tl mi ne 3 aylık yazılmak daha mantıklı

Bende dibinde oturuyorum ne tarafında Bi anahtarcı var biliyon mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 aylık 200tl mi ne 3 aylık yazılmak daha mantıklı
Konak kültür evi civarındayım tam adres vermeyeyim ama dibinde kültür evinin.3 Aylık çok pahalı geliyor basket topunu 1ini satıp 1 aylık gitmeyi düşünüyorum zaten ortalama bir vücudum var,yaşınız kaç ?

Konak kültür evi civarındayım tam adres vermeyeyim ama dibinde kültür evinin.3 Aylık çok pahalı geliyor basket topunu 1ini satıp 1 aylık gitmeyi düşünüyorum zaten ortalama bir vücudum var,yaşınız kaç ?
Bende Konak kültür evinin o taraflarındayım 16.5 sayılır

Olur tamamdır basketbol oynuyor musun oynarız Bi ara da.d
4 yıllık salon deneyimim var hatta az sonra gidicem bal'a.Yarın falan çıkarız belki çok sıkılırsam yazarım,özelden discord attım.

4 yıllık salon deneyimim var hatta az sonra gidicem bal'a.Yarın falan çıkarız belki çok sıkılırsam yazarım,özelden discord attım.
Tamamdır eklerim eve geçince spordayım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri