xiaomi mi 11t, xiaomi mi11t pro, iphone 11 hangisini almalıyım

Merhaba arkadaşlar. Bu üç cihazlardan Xiaomi mi 11T, Xiaomi mi 11T Pro ve iPhone 11, bu cihazlardan birini almayı düşünüyorum. Hangisi almalıyım? Yurt dışı cihaz alacağım ve hepsinin fiyatı hemen hemen yakın. iOS kalitesi ortada iPhone uzun yıllar gider diye düşüyorum Android o kadar çok uzun götürmüyor belli bir süreden sonra kasmaya donmaya başlıyor ama iPhone'da böyle bir şey yok. Oyun oynamayı da seven birisiyim tavsiyede bulunur musunuz? Hangisini performansı daha iyi?
Mi 11 e baktınmı ?

11T Pro İPhone11 den daha iyi.

Mi 11 mükemmel bir cihaz ancak pil ömrü hızlı tükeniyor. Şu an S22 vs. varken yüzüne bakmam
ip daha hızlı sevise düşüyor bu arada hele oyun oynuyosa ayrıca 120 hz 8gb 128 hafıza geliyor daha ne istiyo bu adam anlamadım

55w kablosuz şarjı var ve kaç para sanki bi batarya 2 yılda bi değiştirirsin
Cihazı kullanıyorum btw 2 yılda 1 batarya değiştirmek pek benlik hareket değil.
ip daha hızlı sevise düşüyor bu arada hele oyun oynuyosa ayrıca 120 hz 8gb 128 hafıza geliyor daha ne istiyo bu adam anlamadım
Yorum yapabileceğim bir şey yok, üstün olmadığı bir kulvar varsa sıkıştırma depolama derim o da bu sıralar sorun olan bir şey değil.

Merhaba arkadaşlar. Bu üç cihazlardan Xiaomi mi 11T, Xiaomi mi 11T Pro ve iPhone 11, bu cihazlardan birini almayı düşünüyorum. Hangisi almalıyım? Yurt dışı cihaz alacağım ve hepsinin fiyatı hemen hemen yakın. iOS kalitesi ortada iPhone uzun yıllar gider diye düşüyorum Android o kadar çok uzun götürmüyor belli bir süreden sonra kasmaya donmaya başlıyor ama iPhone'da böyle bir şey yok. Oyun oynamayı da seven birisiyim tavsiyede bulunur musunuz? Hangisini performansı daha iyi?
Tanıdık varmı bende mi11 almayı düşünüyorum

Şu ana kadar aktif olarak İphone X İphone 11-13pro-13promax kullandım 12yi kullanamadım maalesef bu telefonlardan önce de android kullanıyor ve applecılara marka takıntılılar diyordum.Ben yerinde olsam düşünmeden iphone11 alırdım,xioami mobil oyun oynayıp durmayacaksan çokta gerekli değil bence.

Geri