red swich klavye önerisii

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
bilek desteği olsun red swich olsun numpad olsun kısayol tuşları olsun (fn ile de bassam olur) bir de böyle custom havası verirse süper olur rgb şart değil çok da umrumda da değil farketmez aşırı olmadığı sürece

fiyat yok bu özelliklerin en ucuzu olsa yeter

bilek desteği olsun red swich olsun numpad olsun kısayol tuşları olsun (fn ile de bassam olur) bir de böyle custom havası verirse süper olur rgb şart değil çok da umrumda da değil farketmez aşırı olmadığı sürece

fiyat yok bu özelliklerin en ucuzu olsa yeter
bütçe nedir?

bilek desteği yok ve rgb aşırı custom havası da yok tek uyan kriter red swich olması ve çok pahalı en ucuzu bu değil max 500 istemiştim

bilek desteği yok ve rgb aşırı custom havası da yok tek uyan kriter red swich olması ve çok pahalı en ucuzu bu değil max 500 istemiştim
max 500 e kaliteli bir ürün bulabilirseniz banada atabilir misiniz? red switch num pad ve bilek desteği olabilir ama klavye ne kadar kaliteli olabilir o bütçede max? Gamepower ürünlerine bakabilirsiniz ama custom havası aramayın.

:monkahmm:
2 gün sonra elimde kalacakmış gibi geliyor
bütçe yeterse çok güzel bir klavye blue olanını uzun süredir kullanıyorum
zengin olursam bir gün alacağım şeyler arasında :D

2 gün sonra elimde kalacakmış gibi geliyor

zengin olursam bir gün alacağım şeyler arasında :D
Öyle zaten. 500 TL ye düzgün bulman zor. Anca gamepower ogre var ama @DerratiX e göre 1 yıla bozulurmuş

:monkahmm: tehlikeli bir konuşma stili.

Geri