foolhardy0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
Arkadaşlar normalde 60mh alıyorum ama bırden yarıya dusuyor neden olur sızce bu ?
lol minerMining kilidi yüzündendir. Hangi miner ?
bu zamanda mining mi yapıyorsunuz halaArkadaşlar normalde 60mh alıyorum ama bırden yarıya dusuyor neden olur sızce bu ?
ama ekran kartım 3060ti bunlarda kilit var mı kiMining kilidi yüzündendir. Hangi miner ?
Yok knk kendi kendime harçlıgımı cıkartmak ıcın yapıyorum ayda 20 30 dolar felan gelıyorbu zamanda mining mi yapıyorsunuz hala
Evet var tabii ki de. NBminer deneyin %100 çözüyormuş.ama ekran kartım 3060ti bunlarda kilit var mı ki
Valla ben yapıyorum.bu zamanda mining mi yapıyorsunuz hala
ama bu onceden yoktu yenı olmaya basladı 2 senedır mınıng yapıyorum yıne aynı sebepten mı senceEvet var tabii ki de. NBminer deneyin %100 çözüyormuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla ben yapıyorum.
Başka mantıklı açıklaması şu olabilir, ekran kartını kullanan uygulamalar açık bırakıyorsunuz. Öbür türlü mining kilidi hariç bir şey gelmiyor aklıma.ama bu onceden yoktu yenı olmaya basladı 2 senedır mınıng yapıyorum yıne aynı sebepten mı sence
Yok baska uygulama acık degıl denedım ama dur bakayım geceyım su mıner a bakalım duzelecek mı nasıl kullanılır bılıyormusun nbmınerBaşka mantıklı açıklaması şu olabilir, ekran kartını kullanan uygulamalar açık bırakıyorsunuz. Öbür türlü mining kilidi hariç bir şey gelmiyor aklıma.
Buradan bakabilirsiniz.Yok baska uygulama acık degıl denedım ama dur bakayım geceyım su mıner a bakalım duzelecek mı nasıl kullanılır bılıyormusun nbmıner
eth overclock var burda nedır buBuradan bakabilirsiniz.
Kartı bat dosyasında belirtilmiş ayarlarda çalıştırır.eth overclock var burda nedır bu