Rtx 4000 Serisini Beklemek Mantıklı Mı?

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Ben daha çok Render alan iş gereği en üst seviye sistemler kullanan biriyim Geçenlerde arızalı serverin işlemcisi ve ramlerin kullanarak dehşet bişeye çevirmiştir @55superx hatırlar hatta Render bile almıştım efsanevi hızlarla Render aldığını gözlemledim bende i9 12900K ile RTX 3080 Ti sistemimi parça parça sattım şuan elimde 70K yakın para var sadece GpU Alacam sistem şöyle

Intel Xeon Platinum 9282
Asus Rog Strix Dokunuş Extrem C621 LGA 3647 anakart
Üzerinde 192GB DDR4 2933 MHz Ramler var

Yani şimdi oyunlarda fazla FPS veremez zaten oyun çok az hatta hiç oynamıyorum

Bir ara sunucu kiralama olarak kullanmayı düşünüyordum sonra uğraşmak istemedim

Mantıklı kesinlikle. Ciddi performans artışı var o seride.

Bence bekleyebilirsiniz. Performans konusunda ciddi şeyler olacak gibi duruyor.

Ben daha çok Render alan iş gereği en üst seviye sistemler kullanan biriyim Geçenlerde arızalı serverin işlemcisi ve ramlerin kullanarak dehşet bişeye çevirmiştir @55superx hatırlar hatta Render bile almıştım efsanevi hızlarla Render aldığını gözlemledim bende i9 12900K ile RTX 3080 Ti sistemimi parça parça sattım şuan elimde 70K yakın para var sadece GpU Alacam sistem şöyle

Intel Xeon Platinum 9282

Şuan seni idare edecek iyi bir GPU varsa bekle bence. Sattığın 3080Ti zaten zirvede bir kart, onu satıp tepe seviye 3090Ti alsan pek farkı olmaz. Ancak 4000 serisinden bir kart alırsan performans farkı 3080Ti yi sattığına değer.

Bekle bence 1001 abi. RTX 4090 manyak bir şey olacak.

192gb ram ne lan
Sunucu PC si olduğu için öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan seni idare edecek iyi bir GPU varsa bekle bence. Sattığın 3080Ti zaten zirvede bir kart, onu satıp tepe seviye 3090Ti alsan pek farkı olmaz. Ancak 4000 serisinden bir kart alırsan performans farkı 3080Ti yi sattığına değer.
4090 3090 Ti ikiye katliyormus birde 60-40K çıksa çökerim

Oyun oynamıyorsun ve yüksek işlem gücü isteyen projeler yapıyorasan quadro serisi kartları al hiç Rtx`lerle uğraşma.

Intel Xeon Platinum 9282

gerçekten tam bir canavar hocam yeni nesil quadro ekan kartları falan çıkacaksa onlardan alsanız çok iyi olur

Server`e kaç pc bağlı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri