Öneri AMD ile NVİDİA Ekran Kartı karşılaştırması.

Oldu hocam 5800x3d alırım sen bunu yazdığın için. Neyi normal
Neresi normal 3070 taksa bile drop yemez o işlemciyle.
Hoca değilim.
5600 güzel işlemci de sonuçta 6 çekirdekli bir işlemcinin 6700XT gibi güçlü bir GPU`yu besleyeceğini düşünmüyorum. 5600`ün tek olayı tek çekirdek performansı. Çekirdekler tıkandığı için %1 ve ‰1 Fps`in düşüyordur.

Hoca değilim.
5600 güzel işlemci de sonuçta 6 çekirdekli bir işlemcinin 6700XT gibi güçlü bir GPU`yu besleyeceğini düşünmüyorum. 5600`ün tek olayı tek çekirdek performansı. Çekirdekler tıkandığı için %1 ve ‰1 Fps`in düşüyordur.
3070 de yaşamaz ama bunu :D 2k da kullanıyor zaten.

Hoca değilim.
Hoca değil misin ? Sen ciddi olamazsın.Tamam lütfen sen fikirlerini kendine sakla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3070 de yaşamaz ama bunu :D 2k da kullanıyor zaten.
Yok hocam yemin ediyorum 2k da bile drop yiyorum ya. 3 arkadaş sistemimiz var. açalım sıradan 6600 6600 xt 6700 xt hepsi droplanıyor warzone da. Garibim mahmut 11400F 3060 ile drop yemiyor warzone da. Adama gülüyorduk meğer adam bizden iyiymiş :D

Hoca değil misin ? Sen ciddi olamazsın.Tamam lütfen sen fikirlerini kendine sakla.

Yok hocam yemin ediyorum 2k da bile drop yiyorum ya. 3 arkadaş sistemimiz var. açalım sıradan 6600 6600 xt 6700 xt hepsi droplanıyor warzone da. Garibim mahmut 11400F 3060 ile drop yemiyor warzone da. Adama gülüyorduk meğer adam bizden iyiymiş :D
3060 kullandım çok güzel kart bu arada valorantta görüntü işleme gecikmesi 1.0 ms bu kartta daha yüksek FPS alıp daha yüksek gecikme değeri alıyorum :D

o ne zaman çıkacak
Hiç bilmiyorum sürücü çok performanslı ama sorunlu şuan.

Daha komik bir şey belirtmek isterim amd kartlar Intel işlemciler ile daha stabil FPS oyunların da :D

3060 kullandım çok güzel kart bu arada valorantta görüntü işleme gecikmesi 1.0 ms bu kartta daha yüksek FPS alıp daha yüksek gecikme değeri alıyorum :D

Hiç bilmiyorum sürücü çok performanslı ama sorunlu şuan.
Bu arada 2K monitör yoksa bambaşka bir evereye geçiyorsun. AMD VSR açtığın zaman oyunlar açılıp açılıp kapanıyor. Oyundan atıp 1080p ye geçiyor bilgisayar. Bazı oyunlarda VSR açmana rağmen 1080p çalıştırıyor. Bazen oyun açık ama oyuna tıklayamıyorsun. Oyuna giriş sağlayamıyorsun :D

Bu arada 2K monitör yoksa bambaşka bir evereye geçiyorsun. AMD VSR açtığın zaman oyunlar açılıp açılıp kapanıyor. Oyundan atıp 1080p ye geçiyor bilgisayar. Bazı oyunlarda VSR açmana rağmen 1080p çalıştırıyor. Bazen oyun açık ama oyuna tıklayamıyorsun. Oyuna giriş sağlayamıyorsun :D
Max amd demekten öteye geçmiyorum artık :D dediğim gibi intel işlemcisi olan varsa şu anlık dropları yaşamıyor Büyük ihtimalle:D

Max amd demekten öteye geçmiyorum artık :D dediğim gibi intel işlemcisi olan varsa şu anlık dropları yaşamıyor Büyük ihtimalle:D
Canım daha fazla sıkılmadan takayım 6700 xt yi uyuyayım .D

Şuan new world, apex ve rdr2 deneyip testi sonlandıracağım :D. Umarım yeni alacaklara yol olur bu konu
gerekirse rtx 3050 alsınlar rx serisinden uzak dursunlar amd kullanıcısı olarak söylüyorum ama son pişmanlık fayda etmiyor

gerekirse rtx 3050 alsınlar rx serisinden uzak dursunlar amd kullanıcısı olarak söylüyorum ama son pişmanlık fayda etmiyor
Ya 3050 de demeyelim de minimal 3060 iyidir 3050 değmez

Hocam GOW RDR2 VALHALLA bu tür oyunları drop yemeden bitirebilirsiniz. Çünkü single oyunlarda drop yemiyoruz bu kartla. Fakat başka problemler oluyor. Mesela gölgeler kare kare oluyor vb gibi

Hayır ilk başta vardı dedim ki ya kulağını dayasan zor duyuluyor. Şuan utanmasa sesde işlemci fanını geçecek :D
yemin ederim piksel piksel oynuyorum oyunları görüntü karıncalı o kadar kötü ki keşke 3050 alsaydım diye kızıyorum hangi akla hizmet amd kart aldım acaba

Geri